«Χαμός» στη Λίγκα με Καραπαπά και Γκαγκάτση – Χυδαίες εκφράσεις εκατέρωθεν

Ανέβηκαν οι τόνοι στο Διοικητικό Συμβούλιο της Superleague, με τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά και τη Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση, να έχουν έντονη λογομαχία

 

 

Aπό το προγραμματισμένο Διοικητικό Συμβούλιο της Superleague Σουρωτή δεν έλειψε η ένταση, μεταξύ του Κώστα Καραπαπά και του Μάκη Γκαγκάτση, με τους δυο άνδρες να λογομαχούν και να επεμβαίνουν οι ψυχραιμότεροι για να τους χωρίσουν.

 

Εκτιλύχθηκε ο εξής διάλογος:

 

-Καραπαπάς: «Εδώ κάνεις τον κυριλέ με τον μπαμπά σου μαζί, αλλά στην Τούμπα απειλούσες, τσουτσέκι και έλεγες ότι θα μας σπάσετε το πουλμαν αν φύγουμε. Πες τα εδω να γραφτούν για να ξέρουν όλοι ποιός είσαι. Τσουτσέκι. Και αν δεν τα πεις και δεν τα παραδεχτείς θα σε ξεβρακώσω εδω μπροστά σε όλους».

 

Γκαγκάτσης: «Εσύ με ποιό δικαίωμα είσαι εδώ;»

 

Σε κάποια αποστροφή ο Κώστας Καραπαπάς του είπε: «τί λες ρε… λαθρεμποράκι;» με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να του απαντά: «Τι λες ρε… έμπορε; Μιλάς και εσύ;»

 

«Σήκω και πάμε έξω ρε τσουτσέκι» φέρεται να είπε ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, για να πάρει την απάντηση: «Ερχομαι ρε σαπιοκοιλιά»

 

Καραπαπάς: «Εδώ στην Αθήνα δεν τα λες αυτά που έλεγες πάνω. Ότι θα μας σκοτώνατε έλεγες».

 

Γκαγκάτσης: «Τα λέω κι εδώ και παντού. Ήρθατε, κάνατε θέατρο με τον προπονητή σας, για να πάρετε το παιχνίδι στα χαρτιά ξεφτίλες. Έχετε καταστρέψει το ποδόσφαιρο».

 

Στον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΠΑΟΚ απευθύνθηκε και ο Δημήτρης Αγραφιώτης, με αναφορές σε ό,τι έγινε στην Τούμπα.

 

Ακολούθησε ένταση και παρενέβησαν οι κ.κ Σπανός και Πιαλόγλου καθώς και όλο το συμβούλιο με τους πιο ψύχραιμους να χωρίζουν τους δύο άνδρες…

 

Πηγή:www.gazzetta.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ