Χωρίς νερό η Κατουνίστρα Λουτρακίου - Πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη

Σημαντικά προβλήματα στην υδροδότηση της περιοχής Κατουνίστρας Λουτρακίου εντοπίζονται από την Τρίτη 24 Ιουλίου, με εκατοντάδες πολίτες να μένουν χωρίς νερό για πολλές ώρες.

 

"Καλημερα σας.Στην κατουνιστρα λουτρακιου ειμαστε 2η μερα χωρις νερο με αφορητη ζεστη!!! Τηλεφωνησαν αρκετοι στις βλαβες της δευαλ κ απαντηση ειναι πως η διακοπη θα ναι επ αοριστον. Απευθυνουμε εκκληση σε οποιονδηποτε υπευθυνο και ενσυνειδητο ενδιαφερεται για αυτον τον τομεα του Λουτρακιου περαν της ζεστης, των απλυτων ,της προσωπικης υγιεινής αν πλησιασει και αλλο η φωτια τι γινεται???? Θυμουνται τα σπιτια μας μονο οταν νοιαζονται για ψηφους", είναι το μήνυμα που έστειλε ο Μάριος Οικονόμου στο loutraki365.gr.

 

Το loutraki365.gr, επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ, Φίλιππα Θυμή, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά ότι "Όντως, στην περιοχή υπήρξε μία βλάβη. Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΛ βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο προκειμένου να αποκαταστήσουν τη βλάβη. Πριν από λίγο, ενημερώθηκα ότι η βλάβη αποκαταστάθηκε και ήδη έχει να γεμίζει η δεξαμενή που τροφοδοτεί την περιοχή. Θεωρώ ότι το πολύ μέχρι το απόγευμα, το πρόβλημα της υδροδότησης, θα έχει λυθεί".