Η αστυνομία αναζητά την Αννίτα Πάνια μετά από μήνυση εναντίον της

Η αστυνομία αναζητά την Αννίτα Πάνια ύστερα από μήνυση σε βάρος της. 

 

Η παρουσιάστρια μέχρι τώρα διαφεύγει της σύλληψης, ενώ ητο αυτόφωρο λήγει σήμερα το βράδυ (22/04).

 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στη σχετική μηνυτήρια αναφορά, της εταιρείας επωνυμία «COSMEDICAL ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ», είχαν δώσει εντολή προβολής προϊόντος τους στον τηλεοπτικό σταθμό νέο EPSILON και στις εκπομπές «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ» και «ΜΕΝΙΟΣ LIVE το Σάββατο 20-4-2019 και την Κυριακή 21-4-2019, έναντι ποσού 6000 ευρώ.

 

Στη συνέχεια, όμως, «αιφνιδίως δεχθήκαμε το Σάββατο 20-4-2019, στις 22.02 μμ, δια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έγγραφο» σύμφωνα με το οποίο, «με την ψευδή αιτιολογία της δήθεν έκφρασης από μέρους μας δυσμενών και συκοφαντικών σχολίων σε βάρος άλλου εντολέα της ως άνω εταιρίας, αποφάσισε μονομερώς τη διακοπή της μετάδοσης των υπηρεσιών μας». Όπως υποστηρίζει η «COSMEDICAL ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ», ανταγωνιστική εταιρεία ξεκίνησε να προβάλλει «στις εκπομπές του ιδίου σταθμού της Ανίτας Πάνια ανταγωνιστικού προϊόντος, που το χαρακτηρίζει κάρτα υγείας, προϊόντος ευθέως ανταγωνιστικού προς το δικό μας που τιτλοφορείται ως κάρτα ομορφιάς. 

 

Η ενέργεια αυτή είναι αθέμιτη και ανταγωνιστική όχι απλά γιατί πρόκειται για το ίδιο προϊόν με προσπάθεια διαφοροποίησης προσχηματικά του τίτλου, αλλά για τι επιπλέον το συγκεκριμένο προϊόν είναι αμφιβόλου ποιότητας και νομιμότητας, αφού παρέχεται από φορείς μη νόμιμα αδειοδοτημένους και παράλληλα συμπλέκει με απαγορευμένο και αθέμιτο τρόπο υπηρεσίες αμιγώς ιατρικής φύσεως με τεχνολογικές υπηρεσίες.

 

Το αποτέλεσμα μάλιστα είναι το συγκεκριμένο προϊόν να φέρεται αθεμίτως ότι προσφέρεται δήθεν και σε πλέον ανταγωνιστική τιμή σε σύγκριση με τη δική μας νόμιμη κάρτα ομορφιάς». Η μηνυτήρια αναφορά έχει κοινοποιηθεί σε ΕΣΡ, ΣΔΟΕ και στον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργου Πατούλη. Ο νομικός παραστάτης της εταιρίας κ. Αγαπηνός ζητά την παρέμβαση του Ιατορικου Συλλόγου και του Γιώργου Πατούλη, ο οποίος είναι ενήμερος από χθες.