Η δουλειά των ονείρων σας: Ζητείται «εξερευνητής παραλιών»

Αν σας έλεγαν ότι θα έρθει η μέρα που κάποιος θα σας πληρώνει για να ταξιδεύετε και να ανακαλύπτετε όμορφες παραλίες θα τον πιστεύατε; Να που όμως όλα είναι πιθανά. 

 

 

Η εταιρεία Royal Caribbean αναζητεί εκπαιδευόμενο «εξερευνητή παραλιών» και πληρώνει χιλιάδες ευρώ το μήνα για τα ταξίδια του. Καθώς όμως δεν πρόκειται για μία συνηθισμένη δουλειά, εξίσου «ασυνήθιστος» είναι και ο τρόπος που η εταιρεία θα επιλέξει τον ιδανικό ή την ιδανική για τη θέση, αφού δέχεται αιτήσεις μέσω Instagram. 

 

 

Ο επιλαχών ή η επιλαχούσα για τη θέση θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει σε μοναδικούς προορισμούς, μεταξύ άλλων η Αλάσκα, η Ιαπωνία, η Νορβηγία και το Ντουμπάι και να ζήσει το απόλυτο όνειρο.

 

 

Η καθημερινή ρουτίνα του εργαζομένου θα περιλαμβάνει πολλή διασκέδαση, με μία και μόνη υποχρέωση: να αναρτά στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από τα ταξίδια του και τα όσα ζει σε αυτά. 

 

 

Το κερασάκι σε όλη την προηγούμενη τούρτα είναι ότι ο μεγάλος τυχερός θα κερδίσει ένα αξιομνημόνευτο ταξίδι με όλα τα έξοδα πληρωμένα σε ένα ιδιωτικό νησί στην Καραϊβική.

 

 

Το ποσό που θα καταβάλλει η εταιρεία κάθε χρόνο για τα ταξίδια του εργαζομένου θα ανέρχεται σε 120.000 ευρώ. 

 

 

Και, κάπου εδώ, σταματά το όνειρο, καθώς η θέση είναι ανοιχτή για τους πολίτες της Μεγάλης Βρετανίας και της Ιρλανδίας. Ωστόσο, σε περίπτωση που γνωρίζετε κάποιον που να πληροί αυτό το κριτήριο, η διαδικασία συμμετοχής έχει ως εξής: οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να χρησιμοποιούν το hashtag #ShoreExplorer και να κάνουν tag την @RoyalCaribbeanUK στις αναρτήσεις τους στο Instagram για να μπουν στη λίστα των συμμετεχόντων κι όλα αυτά μέχρι την 1η Μαρτίου.

 

ethnos.gr