Η ερωτική ζωή αυτών των 5 ζωδίων θα απογειωθεί το 2020!

Το 2020 αυτά τα 5 ζώδια, όχι μόνο θα νιώσουν την ανάγκη να αναζητήσουν το άλλο τους μισό, αλλά θα έχουν την ευκαιρία να το βρουν κιόλας και να ζήσουν το τέλειο «love story»; Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για ένα ιδανικό έτος, που θα απογειώσει την ερωτική τους ζωή. Διάβασε παρακάτω και μάθε, αν την καινούργια χρονιά θα χτυπήσει ο έρωτας και τη δική σου πόρτα!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Είσαι ένας από τους πιο ευνοημένους του 2020, αφού όχι μόνο ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, αλλά και ο Ουρανός στον 5ο οίκο των ερώτων σου, οπότε συγκεντρώνεις όλες τις πιθανότητες να συναντήσεις το ένα και μοναδικό πρόσωπο που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά. Τα πρόσωπα που θα ελκύεις θα είναι πολλά, ενώ και εσύ θα είσαι διατεθειμένος να βάλεις πιο πίσω τα επαγγελματικά σου και να στρέψεις όλο το ενδιαφέρον σου στη βελτίωση της προσωπικής σου ζωής. Όταν δεν το περιμένεις, τότε ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Υπέροχα τα νέα και για σένα Καρκίνε μου, αφού θα έχεις τον Δία στον 7ο οίκο των σχέσεών σου σχεδόν όλο το 2020! Ο έρωτας όχι μόνο θα σου χτυπήσει την πόρτα, αλλά θα ξεκινήσεις και μία σχέση "καλότυχη". Μη σου πούμε ότι μέχρι να τελειώσει η χρονιά μπορεί να καταλήξει σε γάμο ή συμβίωση. Βγες από το καβούκι σου λοιπόν και γίνε πιο κοινωνικός.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Συγχαρητήρια Τοξότη! Είσαι ανάμεσα στα πέντε τυχερά ζώδια, που θα «πέσουν» με τα μούτρα στον έρωτα το 2020. Η χρονιά σου θα γεμίσει με μοναδικές στιγμές σεξ και καλοπέρασης! Βλέπεις, ο Δίας πλέον θα είναι στον 2ο οίκο σου, οπότε και τα δύο θα στα προσφέρει πλουσιοπάροχα. Όλη την προηγούμενη χρονιά, έχοντάς τον πάνω σου, το έριξες στις περιπέτειες, τώρα ίσως ήρθε η ώρα να κατασταλάξεις σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και να μοιραστείς μαζί του, όσα έχεις στην καρδιά σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Εξίσου τυχερός είσαι και εσύ Δίδυμε, καθώς το 2020, όπως όλα δείχνουν θα ελκύσεις το άτομο εκείνο που όχι μόνο θα είναι αξιόλογο, αλλά θα έχετε και έντονη σεξουαλική χημεία. Άλλωστε ο Δίας στον 8ο οίκο σου εγγυάται για την απογείωση της σεξουαλικής σου ζωής, μαζί με την οικονομική. Χτυπάς σε δύο ταμπλό, λοιπόν, οπότε είναι απίθανο να μη μείνεις ικανοποιημένος. 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Μέσα στο 2020 οι προσευχές σου, Παρθένε μου, θα εισακουστούν, καθώς αναμένεται να βρεις το ταίρι σου, ένα πρόσωπο που συγκεντρώνει πολλά από αυτά που ψάχνεις και θα σε κάνει να χαμογελάσεις, μετά από πολλά χρόνια. Κι εσύ όμως, θα είσαι πιο κοινωνική, πιο πρόσχαρη και αισιόδοξη για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής, οπότε, είναι λογικό και επόμενο η πέρασή σου στο αντίθετο φύλο να αυξηθεί, αφού η καλή σου διάθεση και η πρόθεσή σου κυρίως να χαρείς τον έρωτα θα αντανακλάται και στο πρόσωπό σου.