Η χορωδία από την Κορινθία που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο εξωτερικό

Η Σχολική Χορωδία του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου , που συμμετείχε στην 10η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών Καρδίτσας , προκρίθηκε και έλαβε την έγκριση της Διεθνούς Καλλιτεχνικής Επιτροπής και την επίσημη πρόσκληση για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα και το φεστιβάλ Καρδίτσας στον Διεθνή Μουσικό Διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στις 23- 28 Απριλίου στο Pagani της Ιταλίας.

 

 

Είναι γεγονός πως η Χορωδία των μαθητών του 3ου δημοτικού σχολείου Κιάτου αποτέλεσε την πιο ευχάριστη έκπληξη του Φεστιβάλ της Καρδίτσας , γεγονός που έκανε τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή κ. Νίκο Ευθυμιάδη να δώσει συγχαρητήρια τόσο  προς την διευθύντρια του Σχολείου κ. Ελένη Τσαμαντά  και στην διευθύντρια της Χορωδίας κ. Μαρία Γερολύμου .  Θεωρώντας δε,  πως το χορωδιακό σύνολο πληροί  όλες τις προϋποθέσεις, τους έκανε την επίσημη πρόταση  να εκπροσωπήσει την χώρα μας και το Φεστιβάλ Καρδίτσας στους  διαγωνισμούς της Ιταλίας ,στο Pagani της Ιταλίας.

 

 

Να σημειώσουμε πως σκοπός της συμμετοχής στον Διεθνή Διαγωνισμό  στο Pagani είναι η προώθηση της ελληνικής πολιτισμικής παράδοσης και προβολή της μουσικής παιδείας των μαθητών της Κορινθίας στις χώρες του εξωτερικού.

Μπράβο στα παιδιά μας, μπράβο στους άξιους εκπαιδευτικούς τους. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Τζ. Σουκ.