Η Μαρία Πρωτοπαππά για την παρ' ολίγον χειροδικία εναντίον της και τον πλειστηριασμό του Spa

Αποκαλύψεις για το Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου (SPA) και ένα ακόμα κτίριο ιδιοκτησίας της Τουριστικής Λουτρακίου, για τα οποία έχει δρομολογηθεί ηλεκτρονικός πλειστηριασμός, έκανε η Μαρία Πρωτοπαππά.στην τελευταία συνεδρίαση (26/11) του Δημοτικού Συμβουλίου...

 

Η επικεφαλής της Δύναμης Δημιουργίας, ξεκίνησε την ομιλία της, αναφέροντας ότι "η διαδικασία που ακολουθήθηκε σχετικά με τη συγκρότηση σε Σώμα των μελών του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου, ήταν παράτυπη, καθώς όπως εξήγησε τα δύο μέλη της αντιπολίτευσης, έπρεπε να ψηφισθούν από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης και όχι να οριστούν απ' ευθείας από το Δήμαρχο".

 

Υπενθυμίζεται ότι στη διαδικασία που ακολουθήθηκε, ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης, όρισε τον Κωστή Ζερβό με αντικαταστάτη το Θανάση Μουζάκη για μέλη του Δ.Σ. του Λιμενικού ταμείου, ενώ, σε μυστική ψηφοφορία τέθηκε μόνο η δεύτερη υποψηφιότητα ανάμεσα στο Δημήτρη Βασιλείου με αντικαταστάτη το Βασίλη Βασιλείου και τον Γιώργο Κοντό με αντικαταστάτη τον Κώστα Σταυρόπουλο.

 

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο περιστατικό που έφερε στο φως της δημοσιότητας το loutraki365.gr, για την άκρως επεισοδιακή πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ της Τουριστικής Λουτρακίου που πραγματοποιήθηκε στις 7 Νοεμβρίου 2019 στο Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου (δείτε την είδηση εδώ).

 

"Στο πρώτο διοικητικό Συμβούλιο της Τουριστικής, δέχθηκα μια επίθεση που ήταν ανεπίτρεπτη. Ο πρόεδρος της Τουριστικής (σ.σ. Γιώργος Ρουμελιώτης), μολονότι δεν είναι αιρετός, με τρόπο προσβλητικό μου απαγόρευσε την είσοδό μου, διώχνοντάς με στην κυριολεξία με ένα φοβερό bullying και λίγο έλειψε να χειροδικήσει εναντίον μου. Το περιστατικό συνέβη, μπροστά σε ένα Διοικητικό Συμβούλιο, που δεν είχε καν το θάρρος και την τόλμη να παρέμβει εκτός του κυρίου Σακελλαρίου, που απέτρεψε τη χειροδικία κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή".

 

Τέλος, η επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού "Δύναμη Δημιουργίας", αποκάλυψε ότι στις 26 Ιουλίου 2019, επιδόθηκε από δικαστικό επιμελητή, έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης της ακίνητης περιουσίας της Τουριστικής, ενώ το γεγονός αυτό κρατήθηκε ως "επτασφράγιστο μυστικό" από τη Δημοτική Αρχή Γκιώνη, για περισσότερες από 100 ημέρες!

 

Σαν να μην έφτανε αυτό, πάντα σύμφωνα πάντα με όσα αποκάλυψε η Μαρία Πρωτοπαππά, έχει δρομολογηθεί ηλεκτρονικός πλειστηριασμός του οικοπέδου (έκτασης 3.242 τ.μ.) και του διώροφου κτιρίου του Υδροθεραπευτηρίου Λουτρακίου, καθώς επίσης και του κτιρίου που παλαιότερα στεγάζονταν τα γραφεία της Τουριστικής, (έκτασης 500 τ.μ.) που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Λουτράκι.

 

Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός, έχει οριστεί να διενεργηθεί στις 4 Μαρτίου 2020, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, η τιμή εκκίνησης είναι εξευτελιστική και σαφώς κατώτερη του κόστους των δύο κτιρίων. (Διαβάστε εδώ ολόκληρο το ρεπορτάζ)

 

Δείτε το video: