Η Σπυροπούλου για τα σχόλια ότι εξαιτίας της πολλοί έχασαν τη δουλειά τους (VIDEO)

 

Το Σάββατο, στον αέρα του “Ooh la la!”, μιλούσαν για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τις φήμες ότι στο παρελθόν «έτρωγε» τους συνεργάτες της τον έναν μετά τον άλλον. Η Σάσα Σταμάτη, μάλιστα, πήρε τηλέφωνο τον Σάββα Πούμπουρα και τον ρώτησε σχετικά στον αέρα της εκπομπής.

 

 

Η Σοφία Αλατζά, δημοσιογράφος της εκπομπής “Όλα Καλά”, επικοινώνησε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, προκειμένου να την ενημερώσει για όλα όσα ειπώθηκαν και να την ρωτήσει τι απαντάει γενικά στις κατηγορίες ότι πολλοί συνεργάτες της έχασαν τη δουλειά τους εξαιτίας της.

 

 

«Σχετικά με τα σχόλια που ακούστηκαν στο Ooh la la, στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη το σαββατοκύριακο, όπου εκεί υπήρχαν διάφορες κατηγορίες ότι κάποιοι άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους, λόγω της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Εγώ επικοινώνησα μαζί της και της εξήγησα τι έγινε, τι ειπώθηκε και ήθελα να μάθω την απάντησή της, την αντίδρασή της.

Όταν της τα είπα, μου λέει “είναι μια απότομη μετάβαση για μένα όλη αυτή, από τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα. Δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Θέλω να δω την οικογένειά μου”. Της εξήγησα τι έγινε και μου απάντησε: “Δεν έχω δει κάτι τέτοιο, δεν έχω ακούσει. Είναι λίγο περίεργα αυτά που μου λες.

 

 

Πάντως, εγώ εάν δεν δω ή αν δεν ακούσω, δεν πιστεύω τίποτα. Πιστεύω μόνο στα αυτιά μου και στα μάτια μου”. Μου είπε επίσης ότι ακόμα κι αν ειπώθηκε κάτι ή αν έκανε κάποιο λάθος, δεν έγινε τίποτα ηθελημένα», είπε η Σοφία Αλατζά.

 

 

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής “Όλα Καλά”…