Η συγκλονιστική μάχη ζωής του Δημήτρη Στρατούλη

Κάποιες φορές τα λόγια και τα σχόλια είναι περιττά. Ειδικά όταν τα λέει όλα ο πρωταγωνιστής. Και αυτή είναι μια από αυτές τις φορές.

 

Ο Δημήτρης Στρατούλης με ένα συγκλονιστικό status αποκάλυψε κάτι που ελάχιστοι γνώριζαν. Την μάχη ζωής που έδωσε με περηφάνια και αξιοπρέπεια, στέλνοντας ένα μήνυμα που συγκλονίζει.

 

Διαβάστε την ανάρτησή του:

 

Δημήτρης Στρατούλης

 

Στις, 2 Νοέμβρη 1958, η μάνα μου με γέννησε για πρώτη φορά, κι έχω τα πρώτα μου γενέθλια. Η μάνα μου με ξαναγέννησε για δεύτερη φορά, στις 22 Απριλίου του 1999, στο Λαϊκό Νοσοκομείο στην Αθήνα, όταν μου δώρισε για μεταμόσχευση τον ένα της νεφρό. Κι έχω τα δεύτερα γενέθλιά μου.

 

Στις, 3 Νοέμβρη 2011, ξαναγεννήθηκα για τρίτη φορά, στο δημόσιο Νοσοκομείο της Νανσύ στη Γαλλία, όταν μία μάνα δώρισε για μεταμόσχευση τα όργανα της νεκρής κόρης της κι έσωσε εμένα κι άλλους 7. Κι έχω τα τρίτα μου γενέθλια.

 

Οι τρείς αυτές γεννήσεις μου έδωσαν τη δυνατότητα να ζήσω και να ξαναζήσω μία συναρπαστική ζωή. Γι’ αυτό, εκτός του ότι γράφτηκα στο μητρώο δωρητών οργάνων και ιστών, κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, για να βοηθήσω στη διάδοση της δωρεάς ανθρωπίνων οργάνων και ιστών, που είναι δώρο ζωής, και την αύξηση των μεταμοσχεύσεων και στην χώρα μας.

 

Το δικαιούνται όσοι και όσες ασθενείς τελικού σταδίου υποφέρουν και περιμένουν με αγωνία κι ελπίδα αυτό το δώρο ζωής από συνανθρώπους τους.

 

Γιατί, όποιο κι’ αν είναι το ερώτημα, ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι η απάντηση!!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ