ΗΠΑ: 43χρονος σκότωσε την κόρη του και το παιδί που είχαν αποκτήσει μαζί και μετά αυτοκτόνησε

Με τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων γράφτηκε ο επίλογος μιας αρρωστημένης ιστορίας αιμομιξίας, που εδώ και έναν χρόνο συγκλόνιζε την αμερικανική κοινωνία.

 

 

 

Ο 43χρονος Στίβεν Παντλ, σκότωσε την 20χρονη κόρη του, το μωρό που είχε αποκτήσει μαζί της, αλλά και τον θετό της πατέρα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Αιτία για το μακελειό φαίνεται πως στάθηκε η απόφαση της νεαρής κοπέλας να τερματίσει τη σχέση με τον βιολογικό της πατέρα.

 

 

Η αρρωστημένη σχέση πατέρα και κόρης είχε αποκαλυφθεί στις αρχές του 2017, όταν έγινε γνωστό πως ο 43χρονος, εγκατέλειψε την σύζυγό του για να ζήσει με την βιολογική του κόρη, την οποία είχε δώσει για υιοθεσία όταν εκείνη ήταν βρέφος.

 

 

Πατέρας και κόρη παντρεύτηκαν παράνομα τον περασμένο Ιούλιο και λίγους μήνες αργότερα, τον Σεπτέμβριο, γεννήθηκε το αγοράκι που απέκτησαν μαζί.

 

 

Αν και το ζευγάρι, παρά την κοινωνική κατακραυγή, υποστήριζε πως ζούσε ευτυχισμένο, σχεδόν έναν χρόνο μετά η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να τερματίσει τη σχέση με τον πατέρα της, κάτι που εξόργισε τον 43χρονο.

Ο επίλογος της τραγωδίας παίχτηκε σε τρεις αμερικανικές πολιτείες, καθώς το 7 μηνών αγοράκι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι που ζούσε το ζευγάρι στη Βόρεια Καρολίνα. Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η 20χρονη είχε την επιμέλεια του μωρού, όμως ο 43χρονος το είχε πάρει κοντά του την περασμένη Τετάρτη.

 

 

Ο γιος του εκτιμάται πως ήταν και το πρώτο θύμα του Παντλ, ο οποίος στη συνέχεια μετέβη στο Κονέκτικατ, όπου ζούσε η βιολογική του κόρη και μητέρα του παιδιού του, με τον θετό της πατέρα, τους οποίους επίσης σκότωσε.

Στη συνέχεια ο 43χρονος πήγε ως τη Νέα Υόρκη, όπου αυτοκτόνησε.

 

.cnn.gr/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ