Καλός ο καιρός σήμερα

Καλοκαιρία αναμένεται να επικρατήσει σήμερα σε όλη τη χώρα με μοναδική «παραφωνία» τις βροχές και τις μεμονωμένες καταιγίδες που θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά.

 

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, που βαθμιαία στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση.

 

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα κεντρικά και νότια και θα φτάσει σε κανονικές για την εποχή τιμές.

 

Ειδικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου. 

 

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις που τις βραδινές ώρες θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και μετά το μεσημέρι νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

 

H ΕΜΥ προειδοποιεί ότι αύριο και την Τετάρτη θα υπάρξει νέα μεταβολή του καιρού στην χώρα μας, με  με τοπικά έντονη αστάθεια.

 

 

meteo.gr

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ