Κανάλι Βαγγέλη Μαρινάκη: Το αναλυτικό πρόγραμμα - Νέα ημερομηνία πρεμιέρας

Πρεμιέρα την προσεχή Πέμπτη και όχι την Τρίτη του Πάσχα -αν όλα πάνε καλά- ετοιμάζει το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη και όπως αναφέρει το ένθετο secret των Παραπολιτικών, γνωστοποιήθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα.

 

Έτσι, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα , συμμετοχή θα έχουν οι άνθρωποι των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ». Οι δύο διευθυντές των εφημερίδων Γιώργος Μαντέλας και Αντώνης Καρακούσης θα έχουν καθημερινή παρουσία στις εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων.

 

Το πρόγραμμα θα είναι οκτάωρο και θα αρχίζει στις 16:00. Μέχρι τις 18:30 οι δημοσιογράφοι Ανδρέας Παπαδόπουλος, Βάσω Μητρομάρα και Θανάσης Φουσκίδης θα αναλύουν την επικαιρότητα. Ακολουθούν από τις 18:30 έως τις 20:00 ο Γιώργος Παπαχρήστος και η Τζίνα Μοσχολιού. Από τις 20:30 μέχρι τις 22:00, το κεντρικό δελτίο με τον δημοσιογράφο Γιάννης Μούτσος. Τελευταία εκπομπή στις δέκα το βράδυ μέχρι τα μεσάνυχτα με τον Δημήτρη Μανιάτη και την Αθηναΐδα Νέγκα. Στο πρόγραμμα και διάφορες ενότητες για την υγεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την ευεξία.