Κόμπι Μπράιαντ: Ανατριχιαστικές προβλέψεις του 2012 και του 2017! “Θα πεθάνει σε ατύχημα με ελικόπτερο”

Το θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ, σε ατύχημα με ελικόπτερο, προέβλεπε μακάβριο "τιτίβισμα" χρήστη του Twitter επτά χρόνια νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 13 Νοεμβρίου 2012...

 

Στη επιφάνεια ήρθε -και έγινε viral- “τιτίβισμα” που προέβλεπε το θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος σκοτώθηκε την Κυριακή (26/1) όταν το ελικόπτερό του συνετρίβη σε λόφο στο Λος Άντζελες. Συγκεκριμένα ένας χρήστης στο Twitter είχε γράψει το Νοέμβριο του 2012, σε μία ανάρτησή του, πως: “O Κόμπι Μπράιαντ θα καταλήξει νεκρός μετά από ατύχημα με ελικόπτερο”.

 

Η μακάβρια και ανατριχιαστική πρόβλεψη, αποδείχθηκε πέρα και για πέρα σωστή, με τον άτυχο πρώην NBAερ να καταλήγει νεκρός με αυτόν ακριβώς τον τρόπο, ενώ στο ελικόπτερο επέβαινε και η 13χρονη κόρη του. Φυσικά η ανάρτηση έγινε άμεσα viral, με τον χρήστη να εμφανίζεται μάλιστα και να ζητά συγγνώμη για αυτό που είχε γράψει επτά χρόνια νωρίτερα.

 

 

Και σαν να μην έφτανε αυτό, μια παιδική σειρά του 2017 έδειχνε σε video την πτώση ενός ελικοπτέρου που στη συνέχεια αποκαλύφθηκε πως οδηγούσε ο Kobe Bryant.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ