Κορινθία: Προσοχή στις καιρικές συνθήκες το βράδυ της Ανάστασης!

Παρά το γεγονός ότι τα φαινόμενα υποχωρούν ολοκληρωτικά από τις απογευματινές ώρες και όλες οι προγνώσεις των Μετεωρολόγων κάνουν λόγο για καθαρό, έναστρο ουρανό στην Κορινθία, χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε όσους αποφασίσουν να μεταβούν απόψε (7/4/2018) στις εκκκλησίες για τη λειτουργία της Ανάστασης!

 

Ο βορειοδυτικός άνεμος θα κρατήσει σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα τη θερμοκρασία, η οποία αναμένεται πριν από τα μεσάνυχτα, να κυμαίνεται στους 12 με 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ είναι δεδομένο ότι στις πιο ορεινές περιοχές του νομού, αυτή θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη!

 

Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και στις θερμότερες περιοχές της Κορινθίας θα έχει κρύο, ενώ στις ορεινότερες, η πρόβλεψη κάνει λόγο, για τσουχτερό κρύο. Συνεπώς, όλοι οι φανατικοί του εθιμικού τελετουργικού, που θα αποφασίσουν να μεταβούν στον ναό της επιλογής τους, θα πρέπει να φροντίσουν σίγουρα να εφοδιαστούν με ρούχα που θα τους βοήθησουν να αντιμετπίσουν τη χαμηλή, για την εποχή, θερμοκρασία.

 

Παράλληλα, όσοι θέλουν να γλιτώσουν από την γκρίνια των παιδιών, των οποίων οι λαμπάδες θα σβήνουν συνεχώς (ο βορειοδυτικός άνεμος θα είναι αισθητός), καλό θα είναι να φροντίσουν να έχουν μαζί τους φαναράκια, αλλά με πολύ προσοχή, διότι τα χάρτινα αναφλέγονται εύκολα

 

Καλή Ανάσταση σε όλους…