Κώστας Λογοθέτης: "Απίστευτα όσα συμβαίνουν στην ΔΕΥΑΛ" και όχι μόνο

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Με τους πολίτες μπροστά» κ. Κώστας Λογοθέτης έθεσε πολλά ερωτήματα απευθυνόμενος τόσο στον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας, όσο και στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ.

 

Στην αρχή της τοποθέτησης του έθεσε τα εξής τα ερωτήματα στον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας: Ποιος έκανε την τεχνική μελέτη για το τοιχείο που κατασκευάστηκε στον προαύλιο χώρο του Αγίου Ανδρέα και αν υπάρχει στατική μελέτη για τη συγκεκριμένη κατασκευή που γίνεται σε ένα βυζαντινό μνημείο και αναφερόμενος σε ένα επίσης φλέγον θέμα ρώτησε ποιος έδωσε την εντολή για την εναπόθεση χωμάτινων όγκων, καθώς και τι ακριβώς υλικά περιλαμβάνουν, στον προαύλιο χώρο του Θρουβάλα στην είσοδο της πόλης. (Θέμα που ανέδειξε πρώτο το Loutraki365.gr Απίστευτο! Με την ανοχή της Δημοτικής Αρχής το Λουτράκι γίνεται... "για τα μπάζα"!)

 

 

Απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ έθεσε το ερωτήμα αν ασχολήθηκε η υπηρεσία της ΔΕΥΑΛ με τη σύνταξη του προϋπολογισμού και εάν το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΛ είχε ποτέ την άποψη της υπηρεσίας για την σύνταξη του προϋπολογισμού. Ενώ ολοκλήρωσε με την απορία γιατί ο δήμος και κατ' επέκταση οι δημότες πληρώνουν για κατανάλωση 18.000 κυβικών μέτρων νερού στον Σχίνο ενώ με υπαιτιότητα της εταιρείας σύμφωνα με δήλωση υπαλλήλου καταναλώνονται μόνο 3.000 κυβικά από το έργο της αφαλάτωσης.