Κώστας Λογοθέτης: "Κύριε Γκίκα ψεύδεστε"

Ευθέως κατηγόρησε τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πισίων, Γιάννη Γκίκα ότι ψεύδεται, ο επικεφαλής της παράταξης "Με τους Πολίτες Μπροστά", Κώστας Λογοθέτης.

 

Υπενθυμίζουμε ότι, στην τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο της 31ης Νοεμβρίου, ο Γιάννης Γκίκας είχε ισχυριστεί ότι ο Κώστας Λογοθέτης είχε φέρει κατοίκους του Σχίνου στο Δημοτικό Συμβούλιο για να διαμαρτυρηθούν. Κάτι που ο Κώστας Λογοθέτης διεύψευσε κατηγορηματικά.

 

Ενώ σε σχέση με την δήλωση του κ. Γκίκα ότι ο πρώην Δήμαρχος δεν έκανε τίποτα για τον Σχίνο, ο κ. Λογοθέτης απάντησε: " Αν δεν έγινε τίποτα έχετε άμεσα ευθύνη κι εσείς, γιατί είσασταν Πρόεδρος τα χρόνια 2011-2014... Όταν καταγγέλετε ότι δεν έγινε τίποτα, καταγγέλετε και τον εαυτό σας... Να δηλώσετε εδώ τι προτείνατε στο Δήμαρχο τότε και δεν έγινε..."

 

Στη συνέχεια ο Κώστας Λογοθέτης επανήλθε στο θέμα της συνέντευξης που είχε παραχωρήσει στο Loutraki365.gr ο Πρόεδρος του Οικισμού της Μαυρολίμνης κ. Παναγιώτης Ζωγράφου, στην οποία αποκάλυπτε ότι ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πισίων, Γιάννης Γκίκας, του είπε "Αν θες να φτιάξεις το δρόμο για το σπίτι σου, να πας στο φίλο σου το Λογοθέτη να σου το φτιάξει.", και αφού ρώτησε τον κ. Γκίκα αν διαψεύδει τον δημότη, του ζήτησε να απαντήσει αν, όπως καταγγέλεται, χρησιμοποίησε τον μηχανισμό του Δήμου μόνο για τους ψηφοφόρους του.

 

Δείτε το video: