Κώστας Λογοθέτης: Νέα πρόσκληση για δημόσιο διάλογο σε Γκιώνη - Πρωτοπαππά

Με ανοικτή επιστολή ο επικεφαλής του συνδυασμού "Με τους Πολίτες Μπροστά" και υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων Κώστας Λογοθέτης καλεί τους υποψηφίους Δημάρχους Γιώργο Γκιώνη και Μαρία Πρωτοπαππά να μιλήσουν και οι τρεις δημόσια την Τετάρτη 22 Μαΐου. Σκοπός της δημόσιας αυτής τοποθέτησης είναι να ξεκαθαρίσουν, όπως αναφέρει, το θέμα που  «κάποιοι»  άπλωσαν σαν φάντασμα πάνω από την πολιτική ζωή του Λουτρακίου. "Έχουμε την υποχρέωση να μιλήσουμε ανοικτά και με στοιχεία στους πολίτες" τονίζει ο Κώστας Λογοθέτης.

 

 

 

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

 

 

Προς τους υποψήφιους Δημάρχους κ. κ

  1. Γεώργιο Γκιώνη
  2. Μαρία Πρωτοπαππά 

ΛΟΥΤΡΑΚΙ 21-5-2019

 

 

 

«Σας καλώ την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019  να μιλήσουμε δημοσίως»

 

Yπάρχει κάποιος που φοβάται για πράξεις, παραλείψεις και πολιτικές ή άλλου είδους συναλλαγές με εργολάβους;

 

Σίγουρα όχι εγώ. Για το λόγο αυτό χτες ζήτησα παρέμβαση της δικαιοσύνης.

 

Σας καλώ λοιπόν κ. Γκιώνη και κ. Πρωτοπαππά να μιλήσουμε αύριο Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 δημοσίως, για να ξεκαθαρίσουμε το θέμα που  «κάποιοι»  άπλωσαν σαν  φάντασμα πάνω από την πολιτική ζωή του Λουτρακίου.

 

Έχουμε την υποχρέωση να μιλήσουμε ανοικτά και με στοιχεία στους πολίτες.

 

Εάν πράγματι η διοίκησή σας κύριε Γκιώνη δεν έχει σχέση με όσα καταγγέλλονται, έχετε την υποχρέωση να καθαρίσετε το τοπίο, εν όψει των εκλογών και εν ονόματι της ενημέρωσης των πολιτών.

 

Εάν πράγματι κυρία Πρωτοπαππά δεν είστε αχυράνθρωπος τoυ γνωστού εργολάβου και ενεργούμενο ενός γνωστού για την ποιότητα και το ήθος του συναφιού, έχετε την υποχρέωση να σταματήσετε το κρυφτό και να μιλήσετε ανοικτά και με στοιχεία, εν όψει των εκλογών και εν ονόματι της ενημέρωσης των πολιτών.

 

Εγώ είμαι εδώ.

 

 Ανοικτά, δημόσια, καθαρά, διάφανα με στοιχεία πάνω στο τραπέζι.

 

Εσείς κύριε Γκιώνη και κυρία Πρωτοπαππά;

 

 

 

Με τον αρμόζοντα σεβασμό προς τους συμπολίτες μου

Ο Επικεφαλής της Παράταξης

 

 

Κώστας Δ. Λογοθέτης