Κτησίβιος. Ένας ιστότοπος με χρήσιμες πληροφορίες.

Τι μπορεί να κάνει μια ιστοσελίδα ενδιαφέρουσα και χρηστική?

 

Το περιεχόμενο, οι συμβουλές της, η εύκολη πλοήγηση. Παίρνοντας λοιπόν την περασμένη εβδομάδα μια πρόσκληση για να δηλώσουμε ότι μας αρέσει μια σελίδα στο FB με το παράξενο όνομα Κτησίβιος είπαμε να δούμε το περιεχόμενό της.

 

Πρώτο μέλημά μας ήταν να δούμε τι ήταν ο Κτησίβιος και γιατί έτσι το όνομα αυτής της εταιρίας.

 

Κτησίβιος ο Αλεξανδρεύς. Ιδιοφυής μηχανικός από την Αλεξάνδρεια, με πολλαπλές κατασκευές που έχουν χρησιμότητα μέχρι και σήμερα.

 

Φυσικά η εταιρία που φέρει το όνομά του είναι τεχνική εταιρία και βρίσκεται στο Λουτράκι στην οδό Κ.Μπολέτη 6 με τηλ 2744 063234

 

Γιατί όμως μας προκάλεσε το ενδιαφέρον και ασχολούμαστε μαζί της? Γιατί εκτός από τις δουλειές τους στο Blog τους έχουν και αρκετές χρήσιμες πληροφορίες.

 

Από την τελευταία δημοσίευσή τους παραθέτουμε κάποιες από αυτές

 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

 

Οι ιδιοκτήτες μετά την ανάρτηση από το Κτηματολόγιο θα πρέπει:

1: Να ελέγξουν αν τα στοιχεία τους είναι σωστά καταγεγραμμένα.

2: Να δουν αν έχουν αποτυπωθεί στο κτηματολογικό απόσπασμα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως είναι γραμμένα στο συμβόλαιο τα τετραγωνικά μέτρα του διαμερίσματος και τα χιλιοστά της ιδιοκτησίας τους επί του οικοπέδου.

3: Να τσεκάρουν αν είναι σωστά γραμμένος ο αριθμός του συμβολαίου και του πιστοποιητικού μεταγραφής, καθώς και τα στοιχεία του συμβολαιογράφου.

4: Να ελέγξουν αν έχει καταγραφεί σωστά ο αριθμός της οριζόντιας ιδιοκτησίας.

5: Να ελέγξουν εάν είναι σωστά καταγεγραμμένα τα ποσοστά των υπολοίπων ιδιοκτητών. Και αυτό διότι ό,τι δεν καταγράφεται στο Κτηματολόγιο χαρακτηρίζεται ως “αγνώστου ιδιοκτήτη ” και καταλήγει – ύστερα από χρόνια –στο Δημόσιο.

 

Μπορείτε να δείτε όλο το άρθρο εδώ

 

Μπορείτε επίσης να τους ακολουθήσετε και στο FB στην διεύθυνση εδώ

 

Εμείς όποτε βρίσκουμε τέτοια διαμαντάκια που αφορούν την πόλη μας θα σας τα παρουσιάζουμε.