Λίμνη Βουλιαγμένη: Νυχτερινή Πορεία με την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Λουτρακίου, με αφορμή την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο, διοργανώνει μια διαφορετική πορεία στην ράχη του βουνού πάνω από τη Λίμνη Βουλιαγμένης. Μια ξεχωριστή εμπειρία στη φύση υπό το φως της πανσελήνου, με τη θέα σε Κορινθιακό και Σαρωνικό να μαγεύει.

 

 

Ακολουθεί  η σχετική ανάρτηση του Ορειβατικού Συλλόγου Λουτρακίου:

  

 

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ

 

 

Την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019 ο σύλλογος μας οργανώνει νυχτερινή πορεία με αφορμή τη αυγουστιάτικη πανσέληνο.

 

 

Η πορεία μας θα γίνει στις Κλίσκες, στη ράχη που είναι πάνω από τη λίμνη Βουλιαγμένη που θα μας προσφέρει μια πανοραμική θέα σε Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο, σε Κορινθιακό και Σαρωνικό κόλπο, στο Λουτράκι και την Κόρινθο με τη λίμνη στα πόδια μας και το φεγγάρι να κάνει μέρα τη νύχτα.

 

 

Η διαδρομή ξεκινάει από τη λίμνη και στην αρχή και όσο είναι μέρα περπατάμε σε πανέμορφο δασωμένο μέρος για να βγούμε νυχτώνοντας σε ανοιχτό πεδίο και να ανηφορίσουμε για την κορυφή με το φεγγάρι στον ουρανό.

 

 

Η διαδρομή δεν έχει ιδιαίτερες δυσκολίες έχει μήκος 5 χιλιόμετρα και η υψομετρική ανάβαση είναι 250 μέτρα ενώ ο χρόνος δεν θα ξεπεράσει τις 3 ώρες με τις στάσεις.

 

 

Κατάληξη της πορείας θα είναι η λίμνη Βουλιαγμένη για αυτό μαζί μας μαγιό και πετσέτα γιατί ένα νυχτερινό μπάνιο στη λίμνη, μετά, θα είναι απόλαυση.

 

 

Πληροφορίες στο τλφ 6932981010

 

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: νερό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση