Λιποθύμησε μαθητής του Γυμνασίου Λουτρακίου

Ένα πραγματικά περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα χθες Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019 στο Γυμνάσιο Λουτρακίου, καθώς ένας μαθητής λιποθύμησε μπροστά στα μάτια των συμμαθητών του...

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, ο μαθητής έπαιζε με την παρέα του ένα παιχνίδι που υπάρχει σε γνωστό ιστότοπο αναπαραγωγής video (youtube), το οποίο "απαιτούσε" κράτημα της αναπνοής για αρκετή ώρα.

 

Το παιχνίδι αυτό, αποδείχτηκε ιδιαίτερα επικίνδυνο, καθώς λόγω της ανεπαρκούς οξυγόνωσης του εγκεφάλου, το παιδί, φάνηκε αρχικά να χάνει τις αισθήσεις του και στη συνέχεια λιποθύμησε. Ο μαθητής, αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Παίδων από τους γονείς του, όπου του έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν του δημιουργήθηκε κάποια βλάβη, κάτι που ευτυχώς δεν είχε συμβεί.

 

Το περιστατικό, όπως είναι φυσικό, θορύβησε αρκετούς γονείς, καθώς η λιποθυμία του ανήλικου παιδιού δεν οφειλόταν σε κάποιο παθολογικό αίτιο αλλά σε ένα παιχνίδι που μπορεί να βρει ο οποιοσδήποτε στο διαδίκτυο. Αρκεί απλώς, να έχει ένα κινητό και πρόσβαση στο ίντερνετ!