Loutraki Festival: Πρεμιέρα με "Lemon, Η απίστευτη ιστορία του πιανίστα Χιλιαεννιακόσια"

Πρεμιέρα για το Loutraki Festival 2019 την Παρασκευή 26 Ιουλίου με μια ξεχωριστή παράσταση. Το Loutraki Festival ξεκινάει με την απίστευτη ιστορία του πιανίστα Χιλιαεννιακόσια, που γεννήθηκε πάνω σ’ ένα καράβι και δεν κατέβηκε ποτέ από αυτό!

 

 

Η παράσταση, που ενθουσιάζει κοινό και κριτικούς όπου κι αν παρουσιάζεται, ταξιδεύει σε θεατρικές σκηνές και πρωτότυπους προορισμούς πότε στη στεριά, πότε στη θάλασσα και πότε κάπου ανάμεσα.

 

 

Δύο ταλαντούχοι καλλιτέχνες, ο ηθοποιός και πιανίστας Μελαχρινός Βελέντζας (Χιλιαεννιακόσια) και ο ηθοποιός Γιώργος Δρίβας (Τιμ Τούνυ – τρομπετίστας) υποδύονται τους ρόλους των ανθρώπων που συνάντησε ο Χιλιαεννιακόσια όσα χρόνια έζησε αποκλειστικά μέσα στο πλοίο. Το πλοίο που τον γέννησε, τον μεγάλωσε, τον σκότωσε.

 

 

Η αφήγηση ξετυλίγεται μέσα από αντιθέσεις σε μία διαρκή μετάβαση απ’ τη θάλασσα στη στεριά κι απ’ τη στεριά στη θάλασσα συνδυάζοντας το γέλιο με τη συγκίνηση, τη χαρά με τη νοσταλγία, το ανθρώπινο με το μεταφυσικό, το πραγματικό με το φανταστικό. Όπως ακριβώς συμβαίνει στην ίδια τη ζωή.

 

 

Μία εξαιρετική θεατρική παράσταση από δύο ταλαντούχους ηθοποιούς που δεν πρέπει να χάσετε!

 

 

Παρασκευή 26 Ιουλίου

 

Lemon, Θεατρική Παράσταση

 

Βραχίονας Λιμανιού | Ώρα 21.30

 

Εισιτήριο: 10 ευρώ προπώληση, 12 ευρώ ταμείο

 

 

Προπώληση:

 

  • Kαταστήματα Beelοo, Ύφος και Χαρτομάνια στο Λουτράκι
  • Bιβλιοπωλείο Οικονόμου στην Κόρινθο
  • Ticket Services, Viva.gr