Loutraki365.gr - Πρώτο σε ΟΛΗ την Κορινθία

Στις 18 Φεβρουαρίου 2018, πήραμε την απόφαση να παρέμβουμε ουσιαστικά στο χώρο της Κορινθιακής και όχι μόνο ενημέρωσης, δημιουργώντας ένα νέο, σύγχρονο, αποκαλυπτικό και  εντελώς διαφορετικό Μέσο Ενημέρωσης. Διαφορετικό τόσο στην εμφάνιση, τη δομή και τη λειτουργία του, όσο και στον τρόπο παραγωγής ειδήσεων. Εφαρμόζοντας αποκαλυπτική, ερευνητική δημοσιογραφία, παρουσιάζοντας τα θέματα με τρόπο τεκμηριωμένο και νηφάλιο.

 

Ήδη από τις πρώτες ημέρες, η επισκεψιμότητα ξεπέρασε τις προσδοκίες με το διαδικτυακό κοινό, να "αγκαλιάζει" το loutraki365, να το εμπιστεύεται και γρήγορα να το «απογειώνει» στην κορυφή της  ενημέρωσης στο Νόμο Κορινθίας.

 

Με δυναμικά και έγκυρα ρεπορτάζ, με πολύπλευρη  και άμεση ενημέρωση για όλα τα θέματα, με αποκαλύψεις που "προκαλούν αϋπνίες" και με ρεπορτάζ που "καίνε", το loutraki365.gr, μέσα σε σχεδόν 2 χρόνια λειτουργίας, συμφώνα με το alexa.com, έχει κατακτήσει στην πρώτη θέση των Κορινθιακών Μέσων και βρίσκεται μέσα στην πρώτη πεντάδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου. 

 

Πλέον, 22 μόλις μήνες μετά την πρώτη ανάρτηση, οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους:  

 

- 8.493.667 μοναδικές προβολές σελίδας,

 

- 4.977.658 μοναδικοί χρήστες

 

- 18.959.108 άνθρωποι που έχουν επισκεφτεί έστω και μία φορά το Loutraki365.gr

 

και πλέον περισσότεροι από 7.000 μοναδικοί επισκέπτες ημερησίως. 

 

Οι παραπάνω αριθμοί, είναι από τη google analytics, τη μοναδική ιστοσελίδα, που τα στοιχεία της δεν επιδέχονται αμφισβήτησης και που εμπιστεύονται όλες οι εταιρείες παγκοσμίως, για να ελέγξουν την επισκεψιμότητα ενός Μέσου.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας οδηγήσατε και πάλι στην 1η θέση της Ενημέρωσης, στο Λουτράκι και σε ολόκληρο το Νομό Κορινθίας. 

                                                                  

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, που εμπιστεύεστε εμάς, για την ενημέρωση σας.
 

Μας «αναγκάζετε» να ανεβάσουμε τον «πήχη» ακόμα ψηλότερα, να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο για να παραμείνουμε σε αυτή τη θέση:

 

Την πρώτη, σε όλο το Νομό Κορινθίας.
 

Συνεχίζουμε……

 

Η συντακτική ομάδα του Loutraki365.gr