Λουτράκι: Εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός, αποχώρησε η αντιπολίτευση (video)

Τον Προϋπολογισμό του 2020 για το Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, ενέκρινε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο χθες Παρασκευή Ιανουαρίου 2020. Η συγκεκριμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, χαρακτηρίστηκε για άλλη μια φορά, από την αποχή της αντιπολίτευσης, διαμαρτυρόμενη για το διακοσμητικό ρόλο που κατέχει μετά τις αλλαγές που επέφερε ο νόμος περί «Κυβερνησιμότητας».

 

 

Πάντως, σε αντίθεση με την συνεδρίαση της 30ης Δεκεμβρίου 2019 που αναβλήθηκε, αυτή τη φορά, παρευρέθηκαν 5 μέλη της αντιπολίτευσης. Συγκεκριμένα, παρευρέθηκαν οι Πρωτοπαππά Μαρία, Πέτρου Παναγιώτης, Καραπανάγος Ιωάννης, Σταυρόπουλος Κωνσταντίνος και Χρήστος Ασημακόπουλος. Έτσι, σε συνδυασμό με τα 9 μέλη της δημοτικής Αρχής που έδωσαν κανονικά το παρών (Θυμής Φίλιππος, Κώστας Παντελέου, Δήμου Κωνσταντίνος, Πέρρας Σωτήριος, Κορδαλή Σωτηρία, Παπαθανασίου Αθανάσιος, Πρωτονοτάριος Δημήτριος, Σακελλαρίου Αναστάσιος, Ράτης Σπύρος) συγκεντρώθηκε ο "μαγικός" αριθμός των 14 συμβούλων που απαιτείται για να ξεκινήσει η συνεδρίαση.

 

Την εισήγηση του Προϋπολογισμού, έκανε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Τασος Σακελλαρίου ο οποίος κάλεσε την αντιπολίτευση να καταθέσει προτάσεις τις οποίες θα εντάξει στις αναμορφώσεις του Προϋπολογισμού, κάτι το οποίο δεν έγινε.

 

Σημειώνεται ότι λίγο πριν την ψηφοφορία του Προϋπολογισμού, οι παρατάξεις των Μαρία Πρωτοπαππά, Γιάννη Καραπανάγου και ο Χρήστος Ασημακόπουλος, αποχώρησαν.

 

 

Δείτε ολόκληρη τη συζήτηση: