Λουτράκι: Ένταση και άγριος καυγάς στο ΔΣ της Τουριστικής

Άκρως επεισοδιακή ήταν η πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ της Τουριστικής Λουτρακίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019 στο Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν η επικεφαλής του συνδυασμού "Δύναμη Δημιουργίας", Μαρία Πρωτοπαππά, επιχείρησε να εισέλθει στην αίθουσα την ώρα που η συνεδρίαση ήταν σε εξέλιξη, προκειμένου να ευχηθεί καλή επιτυχία στο νέο ΔΣ και να παρακολουθήσει τη συζήτηση. Ο πρόεδρος της Τουριστικής Α.Ε., Γιώργος Ρουμελιώτης, της ζήτησε να περάσει έξω από την αίθουσα διότι απαγορεύεται η είσοδος σε άτομα που δεν είναι μέλη του ΔΣ. Η Μαρία Πρωτοπαππά, που δεν το γνώριζε, απευθύνθηκε στο Νομικό της Τουριστικής, Χρήστο Τζοάνο, προκειμένου να εξακριβώσει αν αυτό είναι αληθές ή όχι. Σύμφωνα με μαρτυρίες, δεν πήρε καμία απάντηση.

 

Η ένταση ανάμεσα σε Πρωτοπαππά και Ρουμελιώτη συνεχίστηκε όταν η επικεφαλής του συνδυασμού "Δύναμη Δημιουργίας", απευθυνόμενη στο Γιώργο Ρουμελιώτη του είπε: "Είσαι φασίστας που δεν μου επιτρέπεις την είσοδο. Εδώ δεν είναι το σπίτι σου". Ο πρόεδρος της Τουριστικής σηκώθηκε από τη θέση του και σε πολύ αυστηρό τόνο της είπε: "Τι είναι αυτά που λες; Τι θες εσύ εδώ; Φύγε! Σε μένα τα λες αυτά; Σε μένα; Φύγε τώρα αμέσως από την αίθουσα". Τα μέλη του Δ.Σ. παρακολουθούσαν εμβρόντητοι τη συνομιλία, την ώρα που οι φωνές των δύο αιρετών ανάγκασαν κάποιους υπαλλήλους του Spa να σπεύσουν στο σημείο προκειμένου να αποτρέψουν τα χειρότερα, καθώς η κατάσταση έμοιαζε να βγαίνει εκτός ελέγχου.

 

Λίγη ώρα αργότερα, η Μαρία Πρωτοπαππά, έγραψε σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης "Ο φαλλοκρατισμός και ο τραμπουκισμός με επίδειξη ισχύος από "άνδρες" της Δημοτικής αρχής στο Λουτράκι δεν πρόκειται να περάσει!!! Η εποχή του τελείωσε!!!"