Λουτράκι: Γι αυτό παραιτήθηκαν οι 3 - Οι πιθανοί αντικαταστάτες τους

Σαν βόμβα έπεσαν στο Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, οι παραιτήσεις των τριών μελών της Τουριστικής που ανήκουν στο συνδυασμό του Γιώργου Γκιώνη…

 

Ο λόγος, για τους Σωτηρία Κορδαλή, Ευάγγελο Βλάσση και Μιχάλη Θυμή, που την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου υπέβαλλαν την παραίτησή τους από μέλη της Τουριστικής, για λόγους που ακόμα και τώρα, τρεις ημέρες μετά την παραίτησή τους, δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

 

Ωστόσο, οι πληροφορίες του loutraki365.gr, κάνουν λόγο για "προσχεδιασμένη" κίνηση, η οποία έγινε προκειμένου στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης να οριστούν οι αντικαταστάτες τους. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες, έχει αναπτυχθεί μια έντονη φημολογία ότι και 4ο μέλος της Τουριστικής δέχθηκε έντονες πιέσεις προκειμένου να παραιτηθεί, ωστόσο αυτό δεν κατέστη εφικτό... Το πρόσωπο αυτό, σύμφωνα με όσα διαρρέονται από το περιβάλλον του Γιώργου Γκιώνη, είναι η Ανδριάνα Κουρούκλη, η οποία είναι το μοναδικό μέλος της Τουριστικής που εκπροσωπεί την αντιπολίτευση, αφού όλα τα υπόλοιπα μέλη της Τουριστικής ανήκουν στο συνδυασμό του Γιώργου Γκιώνη, Παρέμβαση Πολιτών.

 

Μάλιστα, τα σενάρια για τους αντικαταστάτες των τριών παραιτηθέντων έχουν ήδη αρχίσει. Και σύμφωνα με αυτά, τα τρία μέλη που παραιτήθηκαν θα αντικατασταθούν από μέλη της αντιπολίτευσης. Συγκεκριμένα, το πιο πιθανό σενάριο θέλει τη Μαρία Πρωτοπαππά να προτείνει το Δημήτρη Κοντό, τον Κώστα Λογοθέτη να προτείνει πιθανότατα τον εαυτό του (ενώ η συγκεκριμένη θέση δεν φαίνεται να αφήνει αδιάφορο και το Γιάννη Λογοθέτη, ωστόσο εξετάζεται αν υπάρχει ασυμβίβαστο λόγω της θέσης του ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Τυχερών Παιγνίων) και το Γιάννη Καραπανάγο να προτείνει και αυτός τον εαυτό του.

 

Υπενθυμίζεται ότι οι υπόλοιποι συνδυασμοί δεν έχουν δικαίωμα λόγω του ποσοστού τους να εκπροσωπούνται στην Τουριστική Λουτρακίου.