Λουτράκι: Ποιοί βρέθηκαν στην ανοιχτή συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας (Εικόνες)

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση πραγματοποίησε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, το απόγευμα της Κυριακής 8 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Mantas στο Λουτράκι. Ομιλητές ήταν ο πρώην Υπουργός, Χριστόφορος Βερναρδάκης και το εκτελεστικό μέλος της Προοδευτικής Συμμαχίας, Γιώργος Παναγιωτόπουλος. Παρόντες στην συζήτηση, ήταν ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργος Ψυχογιός και το μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Θελερίτη...

 

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο τ. βουλευτής Γιώργος Τσόγκας, ο πολιτευτής Παναγιώτης Πέτρου και ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Επιλογή Ευθύνης για το Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Κωστής Ζερβός.

 

Ο τέως υπουργός, Χριστόφορος Βερναρδάκης, αναφέρθηκε στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να συγκροτήσει μια ευρύτερη Προοδευτική συμμαχία, μέσω της οποίας θα προσελκύσει το σύνολο του κεντροαριστερού προοδευτικού κομματιού της ελληνικής κοινωνίας.

 

Ακολούθως, επιτέθηκε στην κυβέρνηση της “δεξιάς του κ. Μητσοτάκη”όπως είπε χαρακτηριστικά. Ανέφερε πως η μέχρι τώρα πορεία της έχει δείξει ότι αδιαφορεί για τη μεσαία τάξη, ενώ οι παρεμβάσεις της στο φορολογικό σύστημα καθιστά σαφή την πρόθεση της ελάφρυνσης των λίγων και την κοροϊδία των πολλών.

 

Μιλώντας για τα επιτεύγματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τόνισε την πολιτική και τις προτεραιότητες στο κοινωνικό κράτος, την επαναρύθμιση της αγοράς εργασίας, την έξοδο από τα Μνημόνια και την επίλυση του Μακεδονικού άγους κάτι που προσέδωσε σημαντικό διεθνές κύρος στη χώρα μας.