Μ. Πρωτοπαππά: Θα έρθουν μετανάστες σε ξενοδοχεία του Λουτρακίου;

Στην έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες στην πόλη του Λουτρακίου, σχετικά με την έλευση μεταναστών και προσφύγων σε ξενοδοχεία της περιοχής, αναφέρθηκε η Μαρία Πρωτοπαππά, ζητώντας από το Δήμαρχο να πληροφορήσει το Σώμα και τους δημότες αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα.

 

"Ήθελα να ρωτήσω το Δήμαρχο αν γνωρίζει κάτι για τις φήμες που θέλουν μετανάστες να φιλοξενούνται σε ξενοδοχεία της περιοχής; Οφείλει να ενημερώσει και να καθησυχάσει τον κόσμο. Και εν πάση περιπτώσει μπορούμε να ακολουθήσουμε αυτό που κάνουν άλλοι δήμοι της Ελλάδος να εκδώσουμε ένα ψήφισμα στο οποίο να αναφέρουμε ότι εμείς είμαστε αρνητικοί στην παρουσία ανθρώπων μεταναστών στην πόλη μας και σε άλλες περιοχές του Λουτρακίου", ανέφερε μεταξύ άλλων στην τοποθέτησή της η επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Δύναμη Δημιουργίας.

 

Σημειώνεται ότι στην αρχή της ομιλίας της, η Μαρία Πρωτοπαππά, αναφέρθηκε στο θέμα των φυσικών καταστροφών που έπληξαν την περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, λέγοντας ότι "Θα συμφωνήσω απόλυτα με την τοποθέτηση του κυρίου Βασιλείου σχετικά με την αξία της πρόληψης στα θέματα των φυσικών καταστροφών. Άλλωστε και η υποδιευθύντρια του πυροσβεστικού κλιμακίου στο συντονιστικό ανέφερε ότι η πρόληψη είναι το σημαντικότερο. Η πολιτική προστασία θα πρέπει να είναι το μεγάλο στοίχημα κάθε Δήμου. Κατά συνέπεια, οι συνεδριάσεις πρέπει να πραγματοποιούνται περισσότερες από μία δυο φορές το χρόνο. Σεβόμενη τις κρίσιμες ώρες, σταματάω εδώ το θέμα".