Μαρία Πρωτοπαππά: Έφτασε στο τέλος η εποχή που όλα σ' αυτή την πόλη γίνονταν κρυφά

Η δημοτική σύμβουλος, επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Δημιουργίας/ με θέληση και γνώση» και υποψήφια Δήμαρχος Μαρία Πρωτοπαππά στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο αναφέρθηκε στο θέμα της κατάσχεσης των λογαριασμών του Spa από τον κ. Βλάχο και την Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.

 

 

Η Μαρία Πρωτοπαππά έθεσε ερωτήματα στον Δήμαρχο κ. Γιώργο Γκιώνη και τον πρόεδρο της Τουριστικής Λουτρακίου κ. Ρουμελιώτη: 

 

 

«Τι ακριβώς συμβαίνει με τα ταμεία του υδροθεραπευτηρίου, τα χρήματα τα οποία εισπράττει το Spa ποιος έχει τη δυνατότητα, ή ποιος από το νόμο μπορεί να τα εισπράττει, τι ακριβώς έχει συμβεί» και συμπλήρωσε ότι θα περίμενε 40 μέρες πριν τις εκλογές ο Δήμαρχος να ξεκινούσε τη συνεδρίαση με την ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου για το μείζον θέμα της πόλης που αφορά την κατάσχεση στο spa.

 

 

Η Μαρία Πρωτοπαππά συνέχισε: «Έχω καταθέσει σαν δημοτική σύμβουλος και σαν υποψήφια Δήμαρχος, εδώ και ενάμιση μήνα, ερωτήματα στην Τουριστική, όσον αφορά το συμφωνητικό μεταξύ Τουριστικής και Αλέξανδρος Τεχνική, στην ΔΕΥΑΛ σχετικά με την τροποποίηση του κανονισμού, και ζήτησα την γνωμοδότηση του δικηγόρου, την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, καθώς μέσα στο δημοτικό συμβούλιο αυτά δεν αναφέρονται, ούτε ενημερωνόμαστε… και μέχρι τώρα δεν έχω λάβει καμία απάντηση. Ο νόμος αναφέρει ότι εντός ενός μηνός θα πρέπει, όταν υπάρχει αίτημα το οποίο είναι πρωτοκολημένο, να υπάρχει απάντηση σε οποιοδήποτε δημοτικό σύμβουλο, ανεξάρτητο, υποψήφιο κλπ.

 

 

Μάλλον θα σκοπεύετε μετά τις εκλογές να μας τα δώσετε.. Θα ήθελα να πω στον κύριο Δήμαρχο ότι πλέον έφτασε στο τέλος η εποχή του κρυψίνους. Δεν μπορεί όλα σ’ αυτή την πόλη να γίνονται κρυφά, πίσω από τις πλάτες του δημοτικού συμβουλίου, των δημοτικών συμβούλων… Απόψε κύριε Δήμαρχε πρέπει να μας πείτε ακριβώς τι συμβαίνει και τι σκοπεύετε να κάνετε εφόσον είστε ακόμα Δημοτική Αρχή...»

 

 

Δείτε στο video που ακολουθεί ολόκληρη την τοποθέτηση της Μαρίας Πρωτοπαππά: