Μαρία Πρωτοπαππά: Αν ισχύουν αυτά που καταγγέλλει ο κ. Βλάχος, θα έπρεπε να είχατε παραιτηθεί κ. Δήμαρχε

Αιχμηρή ήταν η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας» Μαρία Πρωτοπαππά στην τοποθέτηση της κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.

 

 

Η Μαρία Πρωτοπαππά πήρε το λόγο μετά την πρωτοφανή κίνηση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. Γιώργου Βλάχου, να μοιράσει σε δημοτικούς συμβούλους και δημότες που ήταν παρόντες, φωτοτυπίες καταθετηρίων Τραπέζης συνολικής αξίας 54.000€ .

 

 

Είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Πρωτοπαππά:

 

 

«Δεχτήκαμε μομφή ότι άνθρωπος του συνδυασμού μας, έβγαλε προεκλογικά κάποια στοιχεία που αφορούσαν τους δύο πρώην δημάρχους του δήμου μας. Σήμερα βλέπουμε έναν εργολάβο να έρχεται για πολλοστή φορά μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και να μοιράζει αυτά τα οποία μοίρασε.

 

 

Προσωπικά το θεωρώ κατάντια και όνειδος. Για να φτάσει ο συγκεκριμένος κύριος σε αυτή την κατάσταση προφανώς έχει βγει έξω από τα ρούχα του. Εάν τα συγκεκριμένα πρόσωπα θίγονται από όλα αυτά, μπορούν να καταφύγουν στη δικαιοσύνη.

 

 

Εμάς όμως μας επέλεξε το 46% όχι για να καλύψουμε κάποια πράγματα. Φυσικά να υπερασπιστούμε το θεσμό του δημάρχου. Αλλά να υπερασπιστούμε τι; Πράγματα που ενδεχομένως έχουνε γίνει; Να τα σβήσουμε; Ο θεσμός του δημάρχου, θα πρέπει να διατηρηθεί έχοντας όμως ο ίδιος το σθένος να αποδεχθεί ότι "ναι αυτό έγινε".

 

 

Δεν ανέχομαι να μου λέει ο κύριος Λογοθέτης ότι πρέπει να υπερασπιστώ το θεσμό του δημάρχου τη στιγμή που υπάρχουν κάποια αποδεικτικά στοιχεία. Αν θέλετε να καλύψετε τα κακώς κείμενα ή να τα κουκουλώσετε είναι πάρα πολύ αργά. Αυτά τα στοιχεία βγήκαν προεκλογικά πέρασαν από κάποιους στο ντούκου δεν ενδιαφέρθηκε κανένας να σχολιάσει και φτάνουμε τώρα μετεκλογικά να έρχονται στο δημοτικό συμβούλιο. Δεν είναι κατάντια αυτή; Είμαι από το 2002 στην πολιτική και όλα αυτά, δεν τα επιτρέπει η ηθική μου. Δεν τα ανέχομαι.

 

 

Αν έχετε την ευθιξία κύριε δήμαρχε και τα έχετε κάνει αυτά, θα έπρεπε να είχατε παραιτηθεί».

 

 

Δίτε το video: