Μαρία Πρωτοπαππά: κ. Γκιώνη ή παραιτηθείτε σήμερα ή οδηγείστε στον εισαγγελέα τον κ. Βλάχο

Στο επεισοδιακό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος και Διευθύνοντας Συμβούλος της Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. Γιώργος Βλάχος προχώρησε σε μια πρωτοφανή κίνηση. Μοίρασε σε δημοτικούς συμβούλους και δημότες που ήταν παρόντες, φωτοτυπίες καταθετηρίων Τραπέζης συνολικής αξίας 54.000€, στις οποίες αναφέρεται μεταξύ άλλων και το όνομα του Δημάρχου Γίωργου Γκιώνη.

 

 

 

Η δημοτική παράταξη «Δύναμη Δημιουργίας» με επικεφαλής την Μαρία Πρωτοπαππά εξέδωσε το παρακάτω δελτίo τύπου:

 

 

 

 

Το μαρτύριο του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων δεν έχει τέλος!

 

 

Τους τελευταίους μήνες γινόμαστε όλοι μάρτυρες, τραγικών καταστάσεων, που καταρρακώνουν το κύρος της τοπικής αυτοδιοίκησης, απαξιώνουν τον θεσμό του δημάρχου και δηλητηριάζουν την κοινωνία μας.

 

 

Εργολάβος που διεκδικεί τα λεφτά του, με συνεχείς καταγγελίες ακόμα και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, καταγγέλλει χρηματισμό, νυν και πρώην δημάρχων, καταθέτοντας μάλιστα και αποδεικτικά στοιχεία ενώπιον δημοτικών συμβούλων και πολιτών.

 

 

Ο δήμος έχει μπει σε ένα σπιράλ φθοράς, σήψης και αθλιότητας, που πονά όσους αγαπούν αυτόν τον τόπο και αναζητούν την προκοπή του.

 

 

Η «Δύναμη Δημιουργίας», καταδικάζει απερίφραστα όλα τα παραπάνω και δεν θα μπει ούτε μία στιγμή σε παιχνίδια τακτικισμού, συγκάλυψης ή εκχυδαϊσμού της πολιτικής ζωής του τόπου μας.

 

 

Δεν θα ανεχθούμε όμως να πλανώνται καθημερινά σκιές, που μολύνουν την κοινωνία και ιδιαίτερα την νέα γενιά της περιοχής μας.

 

 

Την στιγμή που ο δήμος μας έχει καταρρεύσει οικονομικά και ο κίνδυνος να κατασχεθούν ανά πάσα στιγμή ΟΛΑ τα περιουσιακά στοιχεία της «Τουριστικής Α.Ε», δεν υπάρχει ούτε η πολυτέλεια μα ούτε και ο χρόνος να τον καταναλώνουμε στις αοριστολογίες του δημάρχου κ.Γιώργου Γκιώνη και όσων συνηγορούν στην παραπλάνηση των πολιτών.

 

 

Ο κ.Γιώργος Γκιώνης κατηγορείται ευθέως για καταθέσεις χιλιάδων ευρώ σε προσωπικό του λογαριασμό και λογαριασμούς συγγενικών του προσώπων από τον εργολάβο κ.Γεώργιο Βλάχο, με τρόπο δημόσιο και αφοπλιστικό.

 

 

ΚΑΛΟΥΜΕ τον κ.δήμαρχο, αν έχει υποπέσει στο αδίκημα της δωροληψίας κατά την άσκηση των καθηκόντων του ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ..!

 

 

Στην αντίθετη περίπτωση να σταματήσει να κρύβεται πίσω από νομικίστικα τερτίπια και υπεκφυγές και να οδηγήσει στην Ελληνική δικαιοσύνη τον εργολάβο, εφ όσον είναι όπως ορίζει το καθήκον του έντιμος και καθαρός.

 

 

Κάθε τι άλλο, δημιουργεί βάσιμες υπόνοιες για παιχνίδια κάτω από το τραπέζι, που δεν θα ανεχθούμε και πολύ περισσότερο δεν θα παίξουμε.

 

 

Η «Δύναμη Δημιουργίας», θα σκεφτεί πολύ σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο να μην συμμετέχει σε δημοτικά συμβούλια όσο αιωρείται η πολύ σοβαρή καταγγελία για τον δήμαρχο της πόλης και άλλα πολιτικά ή μη πρόσωπα.

 

 

Συνενόχους σε αυτή την αθλιότητα, δεν θα μας κάνετε όσο και αν το προσπαθήσετε!

 

Ο κ.Γκιώνης πρέπει σήμερα:

 

 

Ή να παραιτηθεί ή να οδηγήσει ενώπιον του εισαγγελέα τον κ.Βλάχο.

 

 

Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος για αυτόν αλλά και για την αξιοπρέπεια του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.

 

 

Όσοι προεκλογικά προσπάθησαν και εν πολλοίς κατάφεραν να σπιλώσουν την παράταξη μας τώρα μετά τις νέες δημόσιες αποκαλύψεις του εργολάβου, οφείλουν δημόσια να μας ζητήσουν συγνώμη και να παραδεχθούν ότι τα στελέχη και τα μέλη μας κάνουν απλά το καθήκον τους.

 

 

Η δική μας αυτόνομη αυτοδιοικητική πορεία δεν χωρά σε ισορροπίες, τακτικισμούς και διαγωνισμούς εξυπνάδας.

 

 

Όποιος αγαπά αυτόν τον τόπο και είναι ελεύθερος από δεσμεύσεις και καθαρός οφείλει να συμπαραταχθεί με την «Δύναμη Δημιουργίας», για να επιβάλλουμε όλοι μαζί την κάθαρση και την σωτηρία της Τουριστικής Α.Ε και του δήμου μας.

 

 

Κάθε τι άλλο είναι προφάσεις εν αμαρτίαις.

 

 

 

ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ

 

Επικεφαλής «Δύναμης Δημιουργίας»