Μαρία Πρωτοπαππά: Κύριε Θυμή, ξεχάσατε που με παίρνατε τηλέφωνο και βρίζατε τη Δημοτική Αρχή;

Έντονη οσμή μπαρουτιου, υπήρχε καθ' όλη τη διάρκεια της τοποθέτησης της Μαρίας Πρωτοπαππά, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Η πρώην αντιδήμαρχος οικονομικών του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, εμφανώς ενοχλημένη από όσα της καταλόγισε ο Μάικ Θυμής στην τοποθέτησή του, απασφάλισε και υπενθύμισε στον δημοτικό σύμβουλο, τις φορές που την είχε καλέσει εκνευρισμένος από κάποιες αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής, χωρίς όμως να αποκαλύψει περισσότερα για το περιεχόμενο των συζητήσεών τους.

 

"Είναι πρωτοφανές, μια προσωπική δήλωση παραίτησης, να την κρίνει οποιοσδήποτε δημοτικός σύμβουλος και πόσο μάλλον ο κύριος Θυμής. Δεν έχει κανένας δικαίωμα να μηδενήσει την προσωπικότητα, την προσφορά και τη μόρφωσή μου. Θα έπρεπε να ντρέπεστε κύριε Θυμή, όταν μέσα εδώ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου είχατε φέρει σε δύσκολη θέση τον αρχηγό σας και τον είχατε καυτηριάσει. Και επειδή είμαι γυναίκα και σέβομαι, δεν αναφέρω πόσες φορές είχατε πάρει τηλέφωνο στο Δημαρχείο, όταν ήμουν αντιδήμαρχος και τι λέγατε για τη Δημοτική Αρχή", ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

Η τελευταία της πρόταση, έφερε την έκρηξη του Μάικ Θυμή, που σε έντονο ύφος, απευθυνόμενος στην Μαρία Πρωτοπαππά της είπε: "Ε, τώρα θα υποστείς τα χειρότερα. Θα έχεις τέτοιο πόλεμο που δεν θα ξέρεις πού να κρυφτείς".

 

Μάλιστα, τα "θυμωμένα" τηλεφωνήματα του Μάικ Θυμή στη Μαρία Πρωτοπαππά, επιβεβαίωσε και ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγίωτης Πέτρου, που και αυτός με τη σειρά του, δεν θέλησε να αποκαλύψει το περιεχόμενό τους.