MasterChef: Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα για τον τελικό

Στην τελική ευθεία για τη μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στη δυάδα που «επιβίωσε» κατά τη διάρκεια του δημοφιλούς μαγειρικού διαγωνισμού έχουν μπει οι συντελεστές του MasterCher. 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά κι απ' όσα διαρρέονται στα social media των διαγωνιζόμενων που συμμετείχαν στο τηλεοπτικό show, σε λίγες μέρες -και συγκεκριμένα την Πρωτομαγιά- ξεκινούν τα γυρίσματα των τελευταίων επεισοδίων.

 

Βάσει των όσων έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, κανείς δεν ξέρει ακόμη ποιος θα είναι ο νικητής του τίτλου και των 50.000 ευρώ, όμως τα spoilers για την τελική δυάδα δίνουν και παίρνουν και κάνουν λόγο για τον Μανώλη και τη Σπυριδούλα.

 

Ο νικητής θα αναδειχθεί μέσα από μία σειρά μαγειρικών δοκιμασιών, ενώ ενεργό ρόλο στον τελικό θα έχουν και οι παίκτες που συμμετείχαν και τελικά αποχώρησαν, οι οποίοι έχουν ήδη ειδοποιηθεί να βρίσκονται στην Αθήνα την 1η Μαΐου.

 

Όσο για το διαδικαστικό κομμάτι του τελικού, ας σημειωθεί ότι αυτός θα διαρκέσει περίπου μία εβδομάδα, και εκεί τα μισά επεισόδια θα είναι μαγνητοσκοπημένα και τα άλλα μισά θα μεταδοθούν live, προκειμένου να μη διαρρεύσει το αποτέλεσμα πριν παρουσιαστεί από το κανάλι.