Με “βόμβες”ξεκίνησε η A’ Κατηγορία Κορινθίας

Πρεμιέρα έκανε το Σάββατο 28/9 η Α’ Κατηγορία Κορινθίας ποδοσφαίρου και σε αυτή δεν έλειψαν οι εκπλήξεις, οι οποίες΄βέβαια μπορεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος να μην αποδειχθούν και σε ιδιαίτερο βαθμό εκπλήξεις. Με “διπλό” έφυγε από το Θώδειο ο Ισθμιακός κόντρα στον ΑΟ Λουτράκι, ενώ μεγάλη εντός έδρας νίκη πήρε ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου επί της Κορίνθου.

 

Ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου υπερασπίστηκε καθ’όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με την ιστορική Κόρινθο, το προβάδισμα που πήρε στο 5′ με όμορφο γκολ του Διάμα και παίζοντας ανά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά και έχοντας συμπαγή άμυνα, κατάφερε να κρατήσει στο μηδέν την αντίπαλό του (1-0). Αξίζει να σημειωθεί ότι δοκάρι είχε ο Καφαντάρης, ο οποίος έφτασε κοντά στο να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

 

Με εξαιρετικό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Α’ Κατηγορία Κορινθίας και ο Ισθμιακός που φιλοξενήθηκε από τον ΑΟ Λουτράκι στο Θώδειο. Μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα, ο Αργύρης Αράπογλου άνοιξε… λογαριασμό με τα δίχτυα για τη νέα χρονιά και στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έκαναν άψογη διαχείριση του υπέρ τους αποτελέσματος, φεύγοντας στην πρεμιέρα με μια πολύτιμη εκτός έδρας νίκη (0-1).

 

“Διπλό” πήρε και ο Πέλοπας Κιάτου απέναντι στον Αστέρα Δερβενίου, με την ομάδα του Γιώργου Καραούζου να βρίσκεται σε εξαιρετικό απόγευμα (0-2). Στο 12′ ο Αρης Πράττος άνοιξε το σκορ έπειτα από ασίστ του Γιάννη Παλογιαννίδη, ενώ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Παλογιαννίδης “σφράγισε” τη νίκη για την ομάδα του, μετά από ποιοτικό συνδυασμό Πετρόπουλου και Πράττου.

 

Θετικό ξεκίνημα και για την Θύελλα Κάτω Διμηνιού, που με γκολ του Κώστα Πρίφτη στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης, κατάφερε να πάρει τους πρώτους της τρεις βαθμούς με αντίπαλο τον Σαρωνικό Γαλατακίου (1-0).

 

Εχοντας τους φιλάθλους στο πλευρό του, ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου μετέτρεψε το ματς με τον Πανκαμαριακό σε παιχνίδι για έναν ρόλο. Με τον Μυργιώτη να σκοράρει δύο φορές και τους Τσουμάνη, Κοντογιάννη να ολοκληρώνουν τη δουλειά, πήρε ηχηρή νίκη με 4-0.

 

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας Κορινθίας.

 

 

H βαθμολογία

 

 

Οι αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής

 

 

klife.gr