Μεγάλη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Καρναβάλι της Κορίνθου

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Δήμος Κορινθίων θα διοργανώσει το Κορινθιακό Καρναβάλι το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Μεγάλη παρέλαση Αρμάτων και Καρναβαλιστών επι της Εθνικής Αντιστάσεως.

Η οργανωτική Επιτροπή με επικεφαλής τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Κώστα Παρτσινέβελο έχει ανεβάσει ψιλά τον πήχη με στόχο να πραγματοποιήσει ένα καρναβάλι που θα μείνει αξέχαστο σε συμμετέχοντες και θεατές γι αυτό από την αρχή έθεσε ως στόχο να φέρει παρουσιαστή ένα πολύ μεγάλο όνομα, όπως είναι ο συμπατριώτης μας, αγαπημένος μικρών και μεγάλων Μάρκος Σεφερλής, με εκατομμύρια θαυμαστές και ιδιαίτερα αγαπητός στους Κορίνθιους και στις Κορίνθιες.

Φέτος μετά από πολλά χρόνια στο Κορινθιακό Καρναβάλι συμμετέχει και το Κεντρο Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου με τον Πρόεδρο του κ. Γιώργο Οικονόμου να συμβάλλει στην πραγματοποίηση της συναυλίας και να βάζει την σφραγίδα του με ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό όνομα που έχει ιδιαίτερη βαρύτητα στον χώρο των Live, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη που όλοι γνωρίζουμε την αξία του. .

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έρχεται στο Κορινθιακό Καρναβάλι ανανεωμένος, δημιουργικός, γεμάτος θετική ενέργεια, και ζωντάνια, έχοντας στις αποσκευές του όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, παλιά και νέα τραγούδια, όλα όσα αγάπησε και αγαπά αλλά και φρέσκιες ιδέες, εξαιρετικής ποιότητας υλικά για ένα μοναδικό live γεμάτο ζωντάνια, αυθεντικότητα και αισιοδοξία.

Να προσθέσουμε πως στην ιστοσελίδα του Δήμου κορινθίων από της 19 Ιανουαρίου υπάρχει η ανακοίνωση για να δηλώσετε συμμετοχή στο Καρναβάλι .
Κορινθιακό καρναβάλι 2018!

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 3 το μεσημέρι!
Και αμέσως μετά η συναυλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.