Μετωπική επίθεση Μάικ Θυμή σε Μαρία Πρωτοπαππά και Θανάση Γεωργίου (video)

Σφοδρή επίθεση προς την Δημοτική Σύμβουλο και πρώην Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Μαρία Πρωτοπαππά, η οποία προσφάτως ανεξαρτητοποιήθηκε από το συνδυασμό του Γιώργου Γκιώνη, αλλά και τον Θανάση Γεωργίου, προχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Μάικ Θυμής. Αφορμή, ήταν παλιότερες τοποθετήσεις των δύο δημοτικών συμβούλων, στις οποίες, έκρινε ο Μάικ Θυμής ότι έπρεπε να απαντήσει, χρησιμοποιώντας μάλιστα αρκετά σκληρή γλώσσα.

 

"Ακόμα και σήμερα, τουλάχιστον με τον μισό πληθυσμό του Λουτρακίου, έχει έρθει σε επαφή για να τους συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό της. Και όμως δεν τολμά να κάνει ανακοίνωση, όπως έχουν κάνει άλλοι. Ποιός δεν θα έλεγε, γνωρίζοντας όλα αυτά "κυρία Πρωτοπαππά παραιτηθείτε"; Η κυρία Πρωτοπαππά είναι Ορθόδοξη και θα έπρεπε να κάνει τις κινήσεις της με ορθόδοξο τρόπο. Δεν είναι ορθόδοξο να κατέχετε κυρία Πρωτοπαππά την έμμισθη θέση που σας έχει δώσει ο Δήμαρχος και την οποία μπορεί να ανακαλέσει οποιαδήποτε στιγμή. Αλλά εδώ φαίνεται το πολιτικό ήθος και η διαφορά του καθενός: Η κυρία Πρωτοπαππά γνωρίζοντας ότι ο Δήμαρχος δεν θα το έκανε ποτέ αυτό, προσπάθησε να πετύχει τα εξής: Πρώτον, να κατέχει την έμμισθη θέση της Αντιδημάρχου, δεύτερον να κάνει προεκλογικό αγώνα εναντίον του και τρίτον και κυριότερο με την παραίτηση θα αναγκαζόταν να επιστρέψει στην εργασία της και έτσι τη μισή ημέρα του προεκλογικού αγώνα να είναι χαμένη. Και όσον αφορά στην επιστολή παραίτησής της. Την επιστολή την έγραψε η ίδια, αλλά την έδωσε για ρετουσάρισμα, στον καθ' έξιν επαγγελματία λιβελογράφο, ρυπαρογράφο, ο οποίος πρόσθεση τη λέξη "κλακαδόρος". Δυστυχώς για αυτήν, ο μοναδικός που δεν συμμετέχω σε δημόσιες εκδηλώσεις τουλάχιστον την τελευταία 15ετία, είμαι εγώ. Ακριβώς, το αντίθετο από εσάς, κυρία Πρωτοπαππά, όπου η λαϊκή παροιμία που λέει, "όπου γάμος και χαρά", σας εκφράζει απόλυτα. Είναι η πολιτική μου άποψη. Αυτήν εκφράζω", ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

Αναφορικά με τον Θανάση Γεωργίου, είπε: "Έρχεται ο κύριος Γεωργίου μετά και με καλεί να ζητήσω συγνώμη, χρησιμοποιώντας μία φράση από ελληνικό έργο του 1964, το οποίο είμαι σίγουρος ούτε έχει δεί, ούτε ξέρει. Απλώς στην ταινία αυτή, ακούγεται η φράση "Είναι πολλά τα λεφτά Άρη". Αγαπητοί συνάδελφοι, στα τόσα χρόνια που έχω ασχοληθεί με τα κοινά, ουδέποτε υπήρξα σε έμμισθη θέση, εν αντιθέσει με τον συνάδελφο, ο οποίος 20, 25 χρόνια, είναι έμμισθος του Δήμου Λουτρακίου και μάλιστα μετά την παύση που του έγινε από το Δήμαρχο, σε Δημόσιο χώρο, ενώπιον 10 μαρτύρων, είχε δηλώσει ότι "εγώ υπηρεσίες στο Δήμο, χωρίς αμοιβή, δεν προσφέρω". Και έρχεται να πει για μένα που δεν έχω πάρει ούτε μία δραχμή "Είναι πολλά τα λεφτά Άρη" και να μου ζητήσει να πω συγνώμη για μια πολιτική άποψη που εξέφρασα".

 

Δείτε το video: