Μηνύσεις και επεισοδιακό φινάλε στα Ίσθμια

Επεισοδιακό φινάλε είχε το ματς στα Ίσθμια, όπου ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου πήρε μια σπουδαία νίκη με 1-2 επί του τοπικού Ισθμιακού.

 

Οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του Μπεκιάρη και των βοηθών (Ντέμσιας – Σαχίνη) και μετά το τέλος του ματς υπήρξε μεγάλη ένταση. Οι παράγοντες του Ισθμιακού διαμαρτυρήθηκαν έντονα και κινδυνεύουν με τιμωρία, καθώς ο διαιτητής ανέφερε στο φύλλο αγώνα την συμπεριφορά των Βενετσάνου και Σπάρου.

 

Ο πρόεδρος του Ισθμιακού, Γιάννης Βενετσάνος πάντως, καταγγέλει τη βοηθό Σαχίνη για εξύβριση και μάλιστα, σκοπεύει να καταθέσει μήνυση σε βάρος της!

 

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Ηρακλής που έκανε μια καλή εμφάνιση, κατάφερε να προηγηθεί στο 18’ με τον Μπαρδούλη, για να έρθει η απάντηση του Ισθμιακού στο 32’ με τον Τσαουσάι. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο, πήραν νέο προβάδισμα στο 44’ με σκόρερ τον Γιώργο Διαμαντόπουλο.

 

Ο Ισθμιακός, που είχε ένα κακό πρώτο μέρος, ανέβηκε στην επανάληψη και έψαξε για την ισοφάριση, παρότι στο 55’ έμεινε με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Οικονόμου με 2η κίτρινη. Στο 70’ με υπόδειξη του βοηθού Ντέμσια ακυρώθηκε γκολ του Τσαουσάι ως οφσάιντ, απόφαση που αμφισβητούν οι γηπεδούχοι.

 

Επιπλέον, διαμαρτύρονται για κάποιες αποφάσεις του Μπεκιάρη, με τις οποίες, σταμάτησε τη ροή του ματς, ενώ κάνουν λόγο για προκλητική συμπεριφορά από μέρους του απέναντι σε παίκτες του Ισθμιακού. Ο Ηρακλής που δεν ρίσκαρε στην επανάληψη, είχε τη μεγάλη ευκαιρία για ένα τρίτο γκολ στο 85’ με τον Μιχάλη Καφαντάρη να σουτάρει άουτ από πλεονεκτική θέση.  

 

ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ: Λάτσας, Δημαράκης, Πιαντές, Γκούμας, Αγγέλου (55’ Εσμέτοφ), Σπυρόπουλος, Αράπογλου Αντ. (55’ Παπαηλίου), Μούτσος, Αράπογλου Αργ., Οικονόμου, Τσαουσάι

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: Κουρούμαλης, Μαστρογιαννόπουλος, Διαμαντόπουλος Α., Σιετής, Σκούρας, Καραγιάννης (85’ Καφαντάρης Γ.), Γκίνη (75’ Κουλάκης), Πιλιαφάς, Μπαρδούλης, Διαμαντόπουλος Γ. (90’ Δρίτσας), Καφαντάρης Μ.