Miss World 2019: Αυτή είναι η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο! Τι θέση πήρε η Ελληνίδα;

Στο Λονδίνο πραγματοποιήθηκε ο φετινός διαγωνισμός Miss World 2019 με την 23χρονη φοιτήτρια ψυχολογίας και Μις Τζαμάικα Toni Ann Singh να κερδίζει τον πολυπόθητο τίτλο στην 69η διοργάνωση του διαγωνισμού ομορφιάς. Η νεαρή κοπέλα παρέλαβε το στέμμα με δάκρυα στα μάτια.

 

Η 23χρονη Toni Ann Singh γοήτευσε κοινό και κριτές με την εντυπωσιακή ομορφιά και το ταλέντο της, αφού «τόλμησε» να τραγουδήσει μια από τις μεγάλες επιτυχίες της Whitney Houston κάνοντας τους πάντες να ανατριχιάσουν! Με δάκρυα στα μάτια, η νέα Miss World 2019 είπε: «Νιώθω τιμή και ευγνωμοσύνη για αυτή την ευκαιρία, αλλά κυρίως σκέφτομαι το έργο που πρέπει να γίνει και ότι έχω το βήμα και τα μέσα για να το κάνω. Είμαι έτοιμη να βγω έξω και να δουλέψω. Είμαι ενθουσιασμένη!».

 

 

Αυτός ήταν ο τέταρτος τίτλος συνολικά και την συμμετοχή της Τζαμάικα στον διαγωνισμό και το πρώτο «στέμμα» από το 1993. Πρώτη αναπληρωματική αναδείχθηκε η Μις Γάλλια, Ophély Mézino και β’ αναπληρωματική η Μις Ινδία, Suman Rao.

 

 

Τι έγινε όμως με την ελληνική συμμετοχή;

 

Η Star Ελλάς Ραφαέλα Πλαστήρα ήταν το κορίτσι που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο διαγωνισμό Miss World 2019. Ωστόσο, η Ραφαέλα δεν κατάφερε να μπει ούτε στην τελική 40άδα, ενώ δέχτηκε και αρνητικά σχόλια για την δεύτερη εμφάνισή της στη πασαρέλα.

 

 

Οι διαγωνιζόμενες έπρεπε να φορέσουν μία παραδοσιακή στολή και να χορέψουν ένα χορό και η Ραφαέλα επέλεξε να χορέψει τον «Ζορμπά», ενώ αρνητικά σχόλια ακούστηκαν και για το hair look της που θύμιζε άλλες δεκαετίες.