Μόνιμος κάτοικος Αθηνών ο 25χρονος - Ήταν σε απομόνωση στο Λουτράκι

Ένας νεαρός άνδρας 25 ετών, είναι σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού που εξετάστηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

 

Ο νεαρός, σύμφωνα με στοιχεία που έχουν διαρρεύσει, ήρθε την Πέμπτη στην Ελλάδα από το Λονδίνο και έκανε το καθιερωμένο test στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, που σε πρώτη φάση βγήκε αρνητικό. Πριν από λίγο, πήγε στο Νοσοκομείο Κορίνθου, συνοδεία συγγενικού του προσώπου, προκειμένου να εξεταστεί, καθώς είχε κάποια συμπτώματα που τα θεώρησε ύποπτα. Εξετάστηκε και σύμφωνα με πληροφορίες, το test που του έγινε, βγήκε θετικό.

 

¨Όπως ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις ατόμων που έρχονται από το εξωτερικό, ο 25χρονος ήταν σε αυστηρή καραντίνα και υπό φυσιολογικές συνθήκες, δύσκολα θα έχει έρθει σε επαφή με κάποιον...

 

Μάλιστα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 25χρονος με το που ήρθε στην Ελλάδα, έφυγε από το σπίτι του στην Αθήνα, καθώς ο πατέρας του ανήκει σε ευπαθή ομάδα και έμενε στο εξοχικό που έχει η οικογένεια στο Λουτράκι, μέχρι να ολοκληρωθεί η περίοδος της υποχρεωτικής καραντίνας.

 

Ο νεαρός, σύμφωνα με τους γιατρούς που τον εξέτασαν, έχει ήπια συμπτώματα.