NBA : Αρχηγός για δεύτερη σερί χρονιά ο Γιάννης στο All Star Game!

Για τέταρτη φορά θα συμμετάσχει σε All Star Game του ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη ως αρχηγός ομάδας!

 

Ο «Greek Freak» αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους στην Ανατολή και θα μπορέσει να διαλέξει τους συμπαίκτες του ανεξαρτήτου περιοχής σε λίγες μέρες.

 

Ο άλλος αρχηγός δεν είναι άλλος από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς ο οποίος ήταν πρώτος σε ψηφους στη Δύση και θα διαλέξει κι αυτός συμπαίκτες σε μια κόντρα με τον Γιάννη αντίστοιχη με την περσινή.

 

Στην Ανατολή, μαζί με τον Γιάννη στην καλύτερη πεντάδα συμπεριλήφθηκαν ακόμα οι Κέμπα Γουόκερ (Σέλτικς), Τρε Γιανγκ (Χοκς), Πασκάλ Σιάκαμ (Ράπτορς) και Τζοέλ Εμπίντ (Σίξερς).

 

Στην Δύση, μαζί με τον ΛεΜπρόν στην καλύτερη πεντάδα μπήκαν οι Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς), Λούκα Ντόντσιτς (Μάβερικς), Κουάι Λέοναρντ (Κλίπερς), Άντονι Ντέιβις (Λέικερς).

 

Αξίζει να σημειωθεί πως οι 8 starters μπορούν να επιλεγούν είτε από τον Γιάννη, είτε από τον ΛεΜπρόν ανεξάρτητα από το αν ανήκουν σε Δύση ή Ανατολή. Η επιλογή από τους δύο, θα γίνει στις 6 Φεβρουαρίου σε ζωντανή μετάδοση, όταν και θα γίνουν αναλυτικά γνωστές οι δύο ομάδες του All Star Game 2020.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ