Νέα στοιχεία για την 20χρονη που βρέθηκε νεκρή στον Πύργο Ξυλοκάστρου (video)

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου.

 

 

Όπως έγινε γνωστό, η 20χρονη κοπέλα, που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στον Πύργο Ξυλοκάστρου, έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα και έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή, ενώ κάποια στιγμή είχε νοσηλευτεί για μια εβδομάδα.

 

 

Είχε γίνει και καταγγελία στο «Χαμόγελο του παιδιού» για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η 20χρονη, ωστόσο δεν πρόλαβε να δρομολογηθεί καμία ενέργεια για την υπόθεση της άτυχης Μαρίας.

 

 

Ωστόσο αυτό που συγκλονίζει, είναι τα σημειώματα τα οποία κυκλοφόρησαν στο χωριό και στοχοποιούν την οικογένεια.

 

Όπως είναι αυτονόητο δεν μπορούν να δημοσιευθούν ολόκληρα ωστόσο μπορείτε να διαβάσετε μερικά αποσπάσματα.

 

 

 

 

«Κανείς δεν μίλησε, κανείς δεν έκανε τίποτα όταν έπρεπε. Άλλος γιατί δεν ενδιαφέρθηκε και αδιαφόρησε, σου λέει «έλα μωρέ, εφόσον δεν συμβαίνει σπίτι μου, τι με νοιάζει»,
άλλος γιατί φοβήθηκε και ίσως με το δίκιο του, «που να μπλέξω τώρα με αυτό; Αυτοί είναι αδίστακτοι»… ο καθένας για τους δικούς του λόγους πάντως αδράνησε! Μια κοινωνία όμως δεν έχει δικαίωμα να είναι αδρανής και να σιωπά! Αναφέρομαι όπως θα καταλάβετε στην δολοφονία της Μαρίας».

 

 

Η εκπομπή δημοσιοποίησε επίσης βίντεο στο οποίο δείχνει την 20χρονη Μαρία λίγο πριν κόψει το νήμα της ζωής της, ενώ ερωτηματικά εγείρονται για κάποια περίεργα σημάδια που είχε στο πρόσωπο και στο λαιμό της και που παρατηρήθηκαν σε πρόσφατες φωτογραφίες της Μαρίας.

 

 

Δείτε τα βίντεο:

 

 

 

Πηγή: athensmagazine.gr

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ