Νεκρό βρέφος από ροτβάιλερ στα Γλυκά Νερά: Ο σκύλος έσκισε τη σίτα και μπήκε στο σπίτι

Καθώς περνούν οι ώρες, συγκλονίζουν όλο και περισσότερο οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στα Γλυκά Νερά το πρωί της Πέμπτης 12/9, όταν ροτβάιλερ κατασπάραξε δύο μηνών βρέφος μέσα στην κούνια του. Η σοκαρισμένη μητέρα του μωρού βρίσκεται στη ΓΑΔΑ μαζί με τη γιαγιά του κοριτσιού και τα όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς συγκλονίζουν.

 

 

Σύμφωνα με την ίδια, το πρωί ο σύζυγός της είχε φύγει για τη δουλειά του, η ίδια ήταν στο μπάνιο και καθάριζε και το βρέφος βρισκόταν στο σαλόνι. Το ροτβάιλερ ήταν στο μπαλκόνι και ξαφνικά έσκισε τη σίτα της πόρτας, εισέβαλε στο σπίτι και άρπαξε το μωρό. Όταν η μητέρα βγήκε από το μπάνιο, ήταν ήδη αργά. Οι γιατροί, που λίγο αργότερα εξέτασαν το μωρό στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, διέγνωσαν ακόμα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο δύο μηνών κοριτσάκι από τα χτυπήματα σε τοίχους και έπιπλα.

 

 

Το χρονικό της τραγωδίας 

 

 

Λίγο πριν από τις 10:00 το πρωί της Πέμπτης έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του δύο μηνών βρέφους από την επίθεση του ροτβάιλερ. Το βρέφος μετέφερε στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης η ίδια του η μητέρα, ούσα σε κατάσταση σοκ.Εκεί, οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατο του νεογέννητου. Το μωρό έφερε δαγκωματιές στο πρόσωπο του και στο λαιμό του.

 

 

Οι μαρτυρίες των γειτόνων 

 

 

Σύμφωνα με τις καταθέσεις που έδωσαν οι γείτονες στην Αστυνομία, το σκυλί ήταν συνήθως στο μπαλκόνι του σπιτιού, καθώς φαινόταν άγριο και επιθετικό. Όπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής, δεν άκουσαν το βρέφος να κλαίει αλλά το μόνο που είδαν ήταν αίματα και την 35χρονη να τρέχει με το παιδί στα χέρια.

 

 

Το ιατρικό ανακοινωθέν 

 

 

«Σήμερα το πρωί στις 09:40 π.μ., βρέφος θήλυ 2 μηνών, μεταφέρθηκε νεκρό στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας από τη μητέρα του. Κατά την αντικειμενική εξέταση δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις.

 

 

Αμέσως μετά την εισαγωγή του στα Εξωτερικά Ιατρεία, έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών χωρίς αποτέλεσμα. Η μητέρα υποστήριξε ότι ο σκύλος του σπιτιού επιτέθηκε στο βρέφος. Η σωρός μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία».

 

 

Αυτό είναι το ροτβάιλερ που σκότωσε το βρέφος 

 

 

Οι πρώτες εικόνες του σκύλου που κατασπάραξε το νεογέννητο βρέφος κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου. Το ζώο παραμένει στο μπαλκόνι της οικίας που συνέβη η οικογενειακή τραγωδία

 

 

4894963_1.jpg

 

 

4894962_1.jpg

 

ethnos.gr 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ