Ο Ευθύμιος Κ. Σακελλαρίου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Μαρία Πρωτοπαππά

Ο Ευθύμιος Κ. Σακελλαρίου, γνωστός και ως Σακελλάρης, συστρατεύεται με την υποψήφια δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Μαρία Πρωτοπαππά και θέτει υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη «Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση».

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

Ο Ευθύμιος Κ. Σακελλαρίου,  γνωστός και ως Σακελλάρης, γεννήθηκε στο Καλαμάκι Ισθμίας όπου και διαμένει με τη σύζυγό του Ειρήνη Μαυραγάνη, απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος δημοτικής εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

 

Είναι αυτοκινητιστής και αγρότης στο επάγγελμα. 

 

Ήδη από νεαρή ηλικία φανέρωσε την αγάπη του για τα κοινά με τη συμμετοχή του στις εκλογές του 2010, όπου και εξελέγη Αντιπρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ισθμίας.

 

 

Κατέχει ιδιαίτερη θέση στις προτιμήσεις του κόσμου και για το λόγο αυτό από το 2010 έως και σήμερα παραμένει σύμβουλος της τοπικής κοινότητας. 

 

Ο οικισμός του Αγίου Χαραλάμπους που εδρεύει στο Καλαμάκι, τον εξέλεξε ομόφωνα Πρόεδρο του ομώνυμου συλλόγου, καθώς είναι αδιαμφισβήτητο το ενδιαφέρον του για την πρόοδο του τόπου του. 

 

Σήμερα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό "Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση" και ευελπιστεί να συνεχίσει να αγωνίζεται, με μόνο σύμμαχο την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του.