Ο Γουίλ Σμιθ κάνει διακοπές στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του (εικόνες)

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Γουίλ Σμιθ, που κάνει διακοπές μαζί με την οικογένειά του. Ο διάσημος ηθοποιός, η σύζυγός του Τζάντα, η κόρη του Γουίλοουκαι ο γιος του Τρέι έχουν δημοσιεύσει διάφορα βίντεο και φωτογραφίες από την παρουσία τους στη χώρα μας στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram

 

 
 

 

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Γουίλ Σμιθ στην Ελλάδα

 

 

 
Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που ο Γουίλ Σμιθ μαζί με την οικογένειά του έρχονται στην Ελλάδα για καλοκαιρινές διακοπές, αφού το ίδιο είχαν κάνει το 2017, εξερευνώντας τα νησιά του Ιονίου με την υπερπολυτελή θαλαμηγό τους. Τότε, μάλιστα, είχε γίνει μεγάλος ντόρος καθώς ο Γουίλ Σμιθ και τα παιδιά του είχαν μαζέψει τα σκουπίδια από παραλίες των Αντίπαξων. Στο τέλος, φόρτωσαν τις σακούλες με τα σκουπίδια στο σκάφος ώστε να τις πετάξουν σε κοντινούς κάδους. 
 

 

«Καθώς είμαστε μακριά από αυτό που λέμε μολυσμένες πόλεις, δεν άντεξα να βλέπω αυτές τις πανέμορφες παραλίες της Ελλάδας γεμάτες με σκουπίδια. Είδα γλάρους πνιγμένους από πλαστικά. Κάποιοι πέθαναν επειδή έφαγαν ψάρια που είχαν φάει αυτά τα πλαστικά. Τέσσερις πανέμορφοι άνθρωποι, μαζί με την μητέρα μου και εμένα, μαζέψαμε 22 γεμάτες σακούλες σκουπιδιών από τρεις παραλίες στους Αντίπαξους. Όταν βλέπουμε αυτές τις εικόνες στην τηλεόραση ή στο κινητό, μας φαίνονται πολύ μακρινές.

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Γουίλ Σμιθ στην Ελλάδα

 

 

Όταν όμως τις βλέπεις μπροστά σου, νιώθω ότι είναι ανθρώπινη ευθύνη να κάνουμε το καλύτερο δυνατό (άμεσα και έμμεσα), όσο μικρή και αν είναι η πράξη αυτή. Αν ξεκινήσουμε όλοι να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί, θα καταφέρουμε να κάνουμε την διαφορά. Ελπίζω σήμερα να καταφέραμε να επιμηκύνουμε και να διατηρήσουμε την ομορφιά και την ύπαρξη της τοπικής θαλάσσιας ζωής», είχε γράψει ο διάσημος ηθοποιός στη λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσίευσε στα social media. 

 

ethnos.gr