Ο καιρός στην Κορινθία σήμερα (23/3/2018)

Σποραδικές νεφώσεις, κατά τόπους και κατά διαστήματα αυξημένες, με πιθανότητα ελαφρών τοπικών βροχοπτώσεων, προβλέπεται για σήμερα Παρασκευή (23/3/2018) στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

 

Τοπικές βροχοπτώσεις, κατά τόπους ισχυρές ή και σποραδικές τοπικές καταιγίδες αναμένονται στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Τοπικές χιονοπτώσεις πιθανόν να σημειωθούν παροδικά, στα ορεινά και τα ημιορεινά της βόρειας Ελλάδας και κυρίως της δυτικής Μακεδονίας.

 

Γι’ ακόμη μια ημέρα οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης, κυρίως στις ανατολικές και νότιες περιοχές της χώρας. Έως και τα 7 μποφόρ κατά τόπους, οι βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι στο Αιγαίο. Στις νότιες περιοχές της χώρας θα πνέουν νότιοι-νοτιοδυτικοί, με την ίδια ένταση. Σε μικρή πτώση κατά τόπους, η θερμοκρασία.

 

 

Σποραδικές νεφώσεις, κατά τόπους και κατά διαστήματα αυξημένες, με ελαφρές κατά τόπους βροχοπτώσεις, που θα υποχωρήσουν από τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από του 8 έως τους 17 βαθμούς Κελσίου στην Κορινθία.