Ο Ορειβατικός Σύλλογος Λουτρακίου γιορτάζει τα 20 χρόνια του

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Λουτρακίου γιορτάζει τα 20 χρόνια από την ίδρυση του. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της σημαντικής αυτής επετείου ο δραστήριος σύλλογος του Λουτρακίου διοργανώνει την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου ειδική βραδιά στον θερινό κινηματογράφο "Ηλέκτρα".

 

 

Θα προβληθεί η Αυστραλέζικη ταινία "Mountain", σε σκηνοθεσία Τζένιφερ Πίντομ, που εξηγεί με τον καλύτερο τρόπο τους λόγους που μας ωθούν στα βουνά και δίνει την απάντηση στο ερώτημα γιατί οι άνθρωποι θέλουν να πατήσουν τις ψηλότερες και πλέον απρόσιτες βουνοκορφές του πλανήτη.

 

 

Μια ταινία που απευθύνεται στον καθένα που αγαπά τη φύση και τον καλό κινηματογράφο. Τα τοπία και η μουσική με την οποία έχει επενδυθεί η ταινία "Mountain" σε συνδυασμό με την αφήγηση θα σας ταξιδέψουν και σας καθηλώσουν!

 

 

Η προβολή της ταινίας είναι μια προσφορά του κινηματογράφου Ηλέκτρα για τα 20 χρόνια από την ίδρυση του Ορειβατικού Συλλόγου Λουτρακίου 

 

 

Ώρα προβολής 21.00.
 

 

Είσοδος ελεύθερη!

 

 

Με την ευκαιρία της ανάρτησης της σχετικής πρόσκλησης σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Ορειβατικός Σύλλογος Λουτρακίου εκφράζει τις ευχαριστίες του στους εθελοντές που βρέθηκαν στο μέτωπο της φωτιάς στα Γεράνεια και πάλεψαν εξαντλητικά για την κατάσβεσή της αλλά και στο πλήθος των συνδημοτών μας που συνέδραμαν ποικιλοτρόπως στην προσπάθεια.