Ο Σωτήρης Μουρίκης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Κορινθίας με τον Παναγιώτη Νίκα

Ο επιχειρηματίας και μέλος του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Σωτήρης Μουρίκης είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος για την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Νίκα «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο».

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

Ο Σωτήρης Μουρίκης γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου 1959 στο Κιάτο Κορινθίας.

 

 

Είναι παντρεμένος με την χειρουργό οδοντίατρο Ελένη Δρίτσα και έχουν ένα παιδί τον Κωνσταντίνο 6μιση ετών και άλλα δύο παιδιά από τον πρώτο γάμο της συζύγου του τον Βασίλη 18 και τον Κώστα 16 ετών. Όλοι μαζί διαμένουν στα Ίσθμια Κορινθίας.

 

 

Αποτέλεσε από το 1976 ιδρυτικό μέλος της ΟΝΝΕΔ Κιάτου μαζί με τον Αναστάση Παπαληγούρα και ήταν πάντα ενεργός με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

 

 

Επί σειρά ετών διετέλεσε πρόεδρος των Ιπτάμενων Φροντιστών και Συνοδών ενώ είχε και πλούσια συνδικαλιστική δράση έως το 2003 όταν και συνταξιοδοτήθηκε.

 

 

Το 2002 κατήλθε υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές στο Κιάτο καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση σε ψήφους, χάνοντας το Δήμο για 26 ψήφους.

 

 

Το 2006 με τον ίδιο δήμαρχο Άγγελο Τσουλούφα διπλασίασε τις ψήφους του και εκλέχθηκε στη β΄ θέση ως Αντιδήμαρχος Πολιτιστικών και Διοικητικών Υπηρεσιών.

 

 

«Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο Κορινθίας της παράταξης “Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο”, σηματοδοτεί την βασική θέση του υποψήφιου περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, για μία νέα αναπτυξιακή και ελπιδοφόρα πορεία της Πελοποννήσου, με σχέδιο, γνώση, πείρα αλλά πάνω από όλα με διάθεση, πρόθεση και αποτελεσματική εφαρμογή και υλοποίηση» αναφέρει ο Σωτήρης Μουρίκης.