Ο συγκινητικός επικήδειος του Γιώργου Γκιώνη για τη Χριστίνα

O Δήμαρχος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης αποχαιρετά με σπαρακτικά λόγια την πολύτιμη συνεργάτιδα του συνοδοιπόρο και θερμή συμπαραστάτρια όπως την χαρακτήρισε στο στερνό αντίο.

Στον επικήδειο λόγο του ανέφερε χαρακτηριστικά:

Αγαπημένη μας Χριστίνα,

Με βαθιά οδύνη και μεγάλη θλίψη,

Στεκόμαστε μπροστά σου, αυτή τη δύσκολη ώρα, αδυνατώντας να πιστέψουμε ότι βρισκόμαστε εδώ για να αποχαιρετίσουμε μια πολύτιμη συνεργάτιδα, μια εξαιρετική υπάλληλο, έναν σημαντικό άνθρωπο, το δικό μας κορίτσι, που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή.

 

Ο πόνος του αποχαιρετισμού είναι αβάσταχτος για όλους μας, την οικογένειά σου, τους φίλους σου, τους συναδέλφους σου, την κοινωνία του Λουτρακίου.

 

Υπήρξες για εμένα συνοδοιπόρος, θερμή συμπαραστάτρια και στην πρώτη γραμμή χωρίς να κάνεις ποτέ πίσω στα δύσκολα. Χωρίς δεύτερη σκέψη, έμπαινες μπροστά και πρόσφερες τα μέγιστα.

 

Ήσουν ένας άνθρωπος ευθύνης και δημιουργικότητας, που με το ήθος σου, την αξιοπρέπεια και το χαμόγελό σου κατάφερες να κερδίσεις τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη μας. Προνομιούχοι όσοι πορευτήκαμε πλάι σου.

 

Η αφοσίωσή σου στην οικογένειά σου και στους φίλους σου ήταν απεριόριστη.

 

Όλα αυτά τα χρόνια έδινες μάχες σκληρές. Με τη μόνη μάχη που πάλεψες αλλά δεν τα κατάφερες… ένας άνισος αγώνας που όλοι είχαμε την ελπίδα πως θα κέρδιζες, θα έβγαινες νικήτρια και θα βλέπαμε και πάλι το χαμόγελό σου. Ήσουν αξιαγάπητη από όλους, ακέραια, με αγνότητα και περιέργεια μικρού παιδιού, με αγάπη και καλοσύνη, με μια μεγάλη αγκαλιά.

 

Αλλά όλα έγιναν τόσο γρήγορα,  τόσο απροσδόκητα, τόσο άδικα. Φεύγεις  τόσο νέα που δεν πρόλαβες να ζήσεις. Φεύγεις κι αφήνεις όλους εμάς με ένα τεράστιο και αναπάντητο γιατί που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στα τεράστια εκφραστικά σου μάτια. Φεύγεις και σε περιμένει μια θέση στη γειτονιά των αγγέλων.

 

Από σήμερα, όμως, στο αγαπημένο σου γραφείο, μια θέση θα είναι για πάντα κενή, για να είσαι παρούσα και να μας δίνεις κουράγιο, δύναμη και σιγουριά όπως έκανες μέχρι σήμερα!

 

Θα είσαι εδώ και θα ζεις καθημερινά μαζί μας, μέσα από το χαμόγελό σου και τις αναμνήσεις μας.

 

Καλό σου ταξίδι.

Θα είσαι πάντα χαραγμένη στο μυαλό, την καρδιά και την σκέψη μας.

Σε ευχαριστούμε που ήσουν στη ζωή μας!