Οι πρώτοι 16 υποψήφιοι του Πάνου Ηλιακόπουλου (Εικόνες)

Τον νέο συνδυασμό που θα διεκδικήσει τη Δημαρχία του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, ενόψει των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου και 2ας Ιουνίου 2019, ανακοίνωσε σήμερα,Πέμπτη 21 Μαρτίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πάνος Ηλιακόπουλος, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μαντάς στο Λουτράκι.

 

 

Το όνομα του συνδυασμού είναι "Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία"  και σύνθημα του το γεμάτο νόημα "γκρεμίζουμε το σαθρό βάζουμε γερά θεμέλια".

 

 

 

 

Ο Πάνος Ηλιακόπουλος παρουσίασε επίσης και τους πρώτους 16 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους τους συνδυασμού.

 

Πρόκειται για τους Γιώργο Γιαρίκα, Κατερίνα Αντώνακα, Παναγιώτη Βαρελά, Δημήτρη Κακκαβά, Ασπασία Κρεμμύδα, Ειρήνη Λασκαρίδη, Αλεξάνδρα Μπαλαούρα, Μανώλη Παπαδημητράκη, Μαρία Σκλία, Χρήστο Σταματίου, Λεωνίδα Στατήρη, Νίκο Στατήρη, Ζήνα Τσερώνη, Έφη Γενεράλη, Αναστάσιο Τσίτση και Κώστα Σταθόπουλο.

 

 

 

 

 

Ανάμεσα στους δημότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Πάνου Ηλιακόπουλου και του νέου συνδυασμού "Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία" και παραβρέθηκαν στην παρουσίαση είναι και ο πρώην Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας κ. Γιάννης Γιωτάκης.

 

 

 

 

Επίσης, στην δημοσιότητα δόθηκε ο σχεδιασμός για τις πρώτες ενέργειες που επιβάλλεται να γίνουν ώστε να αντιμετωπιστούν τα δυσθεώρητα και ανυπέρβλητα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει όλες οι δημοτικές αρχές επί μία 25ετία όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.