Όλα όσα πρέπει να μάθεις για τον Απρίλιο του 2018

Ο μήνας της Πασχαλιάς, ο Απρίλιος, παρότι δεν είναι πλούσιος σε πλανητικά δρώμενα, επιφυλάσσει δυνατές συγκινήσεις και αρκετές ευκαιρίες. Ας πάμε να δούμε τι περιλαμβάνεται στο μενού του:

 

 

- Ο Άρης όλον τον μήνα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, μην αφήνοντας σε ησυχία ούτε εσάς τους Αιγόκερους που σας θέλει στις επάλξεις και σας προκαλεί συνεχώς να πάρετε πρωτοβουλίες, να δραστηριοποιηθείτε, να υπερασπίσετε το δίκιο σας και ενίοτε να βγάλετε τα κάστανα από τη φωτιά, ούτε και τους υπόλοιπους της ομάδας σας. Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι θα συνεχίσετε να είστε πότε στην επίθεση, πότε στην άμυνα προκειμένου να αντιμετωπίσετε θέματα στη σχέση σας, τον επαγγελματικό ή οικογενειακό τομέα. Δίδυμοι και Τοξότες χρήματα βλέπετε και χρήματα δεν έχετε, όσο δε για τη λίμπιντό σας που χτυπάει κόκκινο ανά τρεις και δύο, μέχρι να πείτε «κύμινο» τα πράγματα αλλάζουν. Παρθένοι και Ιχθύεςοι διαπροσωπικές και ερωτικές σας σχέσεις έχουν γίνει «μύλος» και η κατάσταση είναι διαρκώς μεταβαλλόμενη.

 

 

- Ο Ερμής θα συνεχίσει να είναι ανάδρομος στον Κριό μέχρι τις 15/4, βάζοντάς μας συνεχώς σε μπελάδες και δοκιμάζοντας την υπομονή μας με τα περίεργα, ευτράπελα και προβληματικά που θα έρθουμε αντιμέτωποι, αλλά και τις καθυστερήσεις και αναβολές σε όλες τις υποθέσεις μας. Σιγά-σιγά βέβαια θα επανέλθουμε στην κανονικότητά μας και όλα πλέον θα εξελίσσονται με ταχύτητα και αμεσότητα, αφού θα παραμείνει στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι σχεδόν τα μέσα του άλλου μήνα. Οπότε εσείς του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) θα καταφέρετε να κλείσετε υποθέσεις σας που αφορούν στα προσωπικά, τα επαγγελματικά ή τα του σπιτιού σας και να πάρετε τις ανάλογες αποφάσεις.

 

 

Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στις 16/4, 04:57 πμ στις 26° 02’ Κριού η οποία θα φέρει αλλαγές και απρόσμενα γεγονότα τόσο σε σας τα Κριάρια, όσο και σε Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους στον επαγγελματικό, οικογενειακό και τον τομέα των σχέσεών σας. Θα αναγκαστείτε, ωστόσο, να αναλάβετε δράση, να ξεβολευτείτε και να κλείσετε -έστω και με το ζόρι- υποθέσεις που χρονίζουν ή πλέον δε σας εξυπηρετούν και να προχωρήσετε παρακάτω. Ερωτικά και οικονομικά ωθείστε και εσείς Παρθένοι και Ιχθύες να πάρετε τα ρίσκα σας, να εφαρμόσετε διαφορετική τακτική και να αιφνιδιάσετε, αλλιώς θα εκπλαγείτε δυσάρεστα. Τοξότες και Δίδυμοι προετοιμαστείτε γιατί μπορεί να σας χτυπήσει ο έρωτας κατακούτελα και να χάσετε τα αβγά και τα πασχάλια.