Πάνος Ηλιακόπουλος: «Γ. Γκιώνη και Κ. Λογοθέτη οι πολίτες αναμένουν τις εξουσιοδοτήσεις στον Γ. Κοντό»

Καλή η σιωπή για να κερδίζεις τον πολιτικό χρόνο προσποιούμενος ότι δεν συμβαίνει το παραμικρό, με την ανακοίνωση πρόσκληση συνοδευόμενη και από μία «γκιλοτίνα», αλλά αυτό δεν είναι πάντοτε ευφυές όταν η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν είναι υπέρ σου, με την κοινωνία να ζητάει πειστικές αποδείξεις για να βγει από την σύγχυση.

 

 

Του Πάνου Ηλιακόπουλου*

 

 

Υποψήφιοι δήμαρχοι Γιώργο Γκιώνη και Κώστα Λογοθέτη οι πολίτες του δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων, περιμένουν με ιδιαίτερη αγωνία να ανάψετε το ″πράσινο φως″ για να βγουν στον ″αέρα″ τα καταθετήρια του εργολάβου στους λογαριασμούς σας, που ισχυρίσθηκε ότι κατέχει ο υπογράφων ως Ενεργός Πολίτης Γιώργος Κοντός και να μην κινδυνεύει από εσάς με αγωγές.

 

 

Είναι θεμιτό να φοβάται την δικαστική περιπέτεια, ειδικότερα από τον Γιώργο Γκιώνη που επιδίδεται με μεγάλη ευκολία στο σπορ των εξωδίκων και των αγωγών όπως έχει μάθει από τον «δάσκαλό» του Παύλο Παύλου, αλλά από την άλλη το «Ναύπλιο» ενοχλεί όταν ακούγεται…

 

 

Ειρήσθω εν παρόδω, ο Γιώργος Γκιώνης ως λάτρης εξωδίκων και αγωγών, θα πρέπει να έχει υπόψιν του όταν το πολιτικό πρόσωπο θίγεται και θέλει να προστατέψει την «τιμή και υπόληψη» του τιμωρεί τον άλλον προσφεύγοντας στην Ποινική Δικαιοσύνη κι όχι στα Πολιτικά Δικαστήρια με την άσκηση αγωγής, ώστε αν δικαιωθεί να τσεπώσει χρήμα και να αυξήσει τον πλούτο του.

 

 

Οι πολίτες του δήμου Γιώργο Γκιώνη και Κώστα Λογοθέτη περιμένουν να δώσετε ο καθένας την εξουσιοδότησή του στον Γιώργο Κοντό, προκειμένου να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία που ισχυρίζεται ότι κατέχει κι όχι περί άλλων να τυρβάζετε...

 

 

Άλλως, αν λέει ψέματα, αν δεν ζητήσει δημόσια συγγνώμην, να προσφύγετε στην Ποινική Δικαιοσύνη, όπου να ζητήσετε την παραδειγματική τιμωρία του, ενόψει μάλιστα και των επικείμενων εκλογών. Η πολιτική πάντως δεν ασκείται στα δικαστήρια όσο σκληρή κι αν είναι, ειδικότερα όταν απηχεί γεγονότα και πραγματικά περιστατικά.

 

 

Ενόψει των εκλογών της προσεχούς Κυριακής Γιώργο Γκιώνη και Κώστα Λογοθέτη μπορεί να έχετε στην πλάτη σας τη βάσανο του Ναυπλίου, ωστόσο δεν θα πρέπει να αφήσετε κάτι σε βάρος σας να αιωρείται…

 

 

Κατά συνέπεια θα πρέπει να είστε εσείς που αναλαμβάνετε την πρωτοβουλία να δει αυτή υπόθεση το «φως» της δημοσιότητας για να λάμψει επιτέλους η αλήθεια, ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του κι εσείς να αποδοθείτε στην κοινή γνώμη σαν «λευκές περιστερές».

 

 

Με αγωνία λοιπόν η κοινή γνώμη Γιώργο Γκιώνη και Κώστα Λογοθέτη αναμένει τις εξουσιοδοτήσεις σας προς τον Γιώργο Κοντό, για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν καταθετήρια και αν υπάρχουν, ποίου ύψους είναι αυτές οι καταθέσεις.

 

 

Έτσι θα δοθεί και σε σας η δυνατότητα να τοποθετηθείτε πλέον επί πραγματικών περιστατικών κι όχι ισχυρισμών, για να παύσει επιτέλους αυτός ο βόρβορος.

 

 

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.

 

 

* Ο Πάνος Ηλιακόπουλος, είναι επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ″Ανεξάρτητη Πρωτοπορία″.